Ford Bronco Everglades Adlı Versiyon Yabanileşiyor

Ford Bronco Everglades Adlı Versiyon Yabanileşiyor

Köklü markaların son dönemleri incelendiğinde, karşımıza çıkan sonuç yeni sektör dinamikleri ile eski efsanelere dönüşler yaşanması oluyor. Yaban hayata yakın örneklere baktığımızda ise en iyi örnekler Ford Bronco ve Land Rover Defender ikilisi olabilir. Yenilenen Bronco, Everglades adlı versiyonu ile daha özgürlükçü bir yapı sunuyor.

Markalar eski efsanelerini yeniden canlandırırken döneme uyum sağlamak mecburetiyinde kalıyor, bu sebepten dolayı Bronco ve Defender gibi modeller tamamen arazi odaklı olarak değil, daha ehlileştirilmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Şehir normlarına uyarlanmış olarak üretilen bu modeller Everglades gibi versiyonlar ile özüne daha yakın bir konuma geliyor.

Modelin görüntüleri Facebook'ta bulunan "The Bronco Nation" sayfası aracılığıyla ulaştırılıyor ve bu fotoğrafların şimdilik doyurucu detaylar sunduğunu söylemekte fayda var. Spor ayakkabılarını çıkarıp çamur botlarını giyen model, sınırlarını genişletmiş olarak karşımıza çıkıyor. Lastiklerin yarattığı çıkıntıyı tamamlamakta görevli dodikler ise gövdeyi genişletmesi neticesinde konsepti destekleyici bir detay olarak sunuluyor.

Bu önemli detaylar haricinde arazinin elzem elemanlarından olan, çeki halatlı tamponda "Warn Industries" iş birliğine gidiliyor, Bronco Everglades su geçişleri için bir şnorkel ve daha fazla yükleme için tavan barları da barındırıyor.

İkonik model Bronco, Everglades haricinde Bronco Raptor isimli daha performanslı bir versiyon da sunacak. 2022 yılının içerisinde bizleri bekleyen bu otomobiller ülkemizdeki çalkantılı sektörün hevesimizi kırmasına rağmen bizleri heyecanlandırmayı başarıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Ford Bronco

Yeni Ford Bronco

Yeni BMW X4 M Casus Fotoğraflarıyla Karşımızda

Yeni Nesil Honda Civic Ortaya Çıkmaya Başlıyor

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us