Toprak Rozgatlıoğlu 2022'ye Rekorla Başladı

Toprak Rozgatlıoğlu 2022'ye Rekorla Başladı

Dünya Superbike Şampiyonası'nın geçen yılki şampiyonu Toprak Rozgatlıoğlu 2022 sezonunun ilk testlerinde en hızlı tur rekoru kırmayı başardı.

İlk testin Portekiz'in Algarve Pisti'nde düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası'nda heyecan dolu anlar yaşandı. İki günlük testlerin sonunda toplamda 136 tur atan Süper Külübü sporcusu Toprak Rozgatlıoğlu, 1.39.616'lık zamanıyla en hızlı tur rekorunu kırdı.

Pata Yamaha with Brixx takımıyla mücadele eden sporcumuz Portekiz'de çeşitli teknik güncellemelerin yanı sıra Pirelli'nin yeni SCQ sıralama lastiğini de kullanma fırsatı buldu.

En hızlı tur rekorunu kıran sporcumuz, bu rekor sonrası yaptığı açıklamada; "Uzun bir aradan sonra takıma ve motosikletime geri döndüğüm için çok mutluyum. İlk gün, elektronik güncellemeleri denedik ve en iyi kurulumu bulmaya çalıştık ama henüz yüzde yüz hazır değiliz. Çünkü bunların hepsi hala çok yeni. Adım adım ilerliyoruz, şimdi Yamaha verilere bakacak ve bir sonraki testte tekrar deneyeceğiz. Bu iki günden çok mutluyum. Yarış lastiğiyle çok iyi tur zamanları belirledik. Tur zamanını görünce şaşırdım. İnanılmaz bir tur zamanıydı, çok hızlıydı. Ekibime teşekkür ederim, her zamanki gibi inanılmaz bir iş çıkarıyorlar." ifadelerini kullandı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us