Makyajlı Skoda Karoq Türkiye'de

Makyajlı Skoda Karoq Türkiye'de

Skoda’nın makyaj operasyonu ile Karoq daha sportif ve iddialı bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Yenilenen  ön tampon’un keskin hatalara sahip olması, tamponun alt tarafında bulunan hava giriş kanalları ve tamponun en altında bulunan ön lip Karoq’un sportif özelliğini ön plana çıkarmış. Skoda’nın diğer modellerinde olduğu gibi geniş ve altıgen ön ızgara bu modelde de tercih edilmiş.

Yenilenen Matrix ön farlar ile yenilenen ön panjur ve tamponla birlikte Karoq’un daha sportif görünmesine katkıda bulunuyor. Arka tarafta ise tavan spoyleri, tavan barları ve dinamik sinyalli LED arka far grubu sportif ve zerafeti ile göze çarpan detaylar arasında. Yenilenen Karoq, dokuz farklı gövde rengi seçeneği sunuyor, panoramik açılabilir cam tavan ve 17 inç, 18 inç ve 19 inç aralığında değişen jantlar da opsiyon listesinde.

Karoq’un İç Tasarımı

Karoq’un dış tarafında bulunan makyaj operasyonu, iç tarafında da devam ettiğini görüyoruz. Yeni Skodalar’da görmeye alışık olduğumuz iki kollu direksiyon makyaj operasyonu ile Karoq’da karşımıza çıkıyor. Standart olarak sunulan 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, android auto, apple carplay,yüksek çözünürlüklü geri görüş kamerası, kablosuz şarj, on farklı renk seçeneği ile gelen iç ambiyans aydınlatma, anahtarsız çalıştırma, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, F1 şanzıman ve sürüş modları gibi özellikler makyajlı Karoq’un öne çıkan özellikleri arasında.

Karoq’un Teknik Özellikleri

Makyajlanan Karoq’da 1.5 TSI ACT (Aktif Silindir Teknolojisi) 150 beygir 250 Nm tork üreten turboşarjlı motor tercih edilmiş. 7 ileri DSG sistemi ile gelen Karoq eski Karoq ile aynı şanzıman sistemine sahip. ACT teknolojisi ile yüksek performansa ihtiyaç duyulmadığı zaman iki silindirin çalışmasını durdurarak yakıt tasarrufuna da katkıda bulunuyor. 0-100 km/s hızlanmasını 8,8 saniyede tamamlayan Karoq azami hızı 210 km/s olarak açıklandı. Fabrika verilerine göre ortalama yakıt tüketimi 5,4 lt/100km olarak karşımıza çıkıyor. 4.440mm. uzunluğuna 1.841mm. genişliğine sahip Karoq yerden yüksekliği 1.616mm’dir. Kullanıcılarına 521 litre bagaj hacmi sunan Karoq, arka koltuklar katlandığında ise 1630 litre hacme sahip oluyor.

Skoda Karoq’un Fiyat Listesi

  • 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elite 809.900 TL
  • 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige 954.900 TL
  • 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Sportline 954.900 TL

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us