Yeni BMW X4 M Casus Fotoğraflarıyla Karşımızda

Değişen sektör şartlarıyla ortaya yeni sınıflar çıkıyor, son dönem trendleriyle SUV'lerin piyasaya hakim olması sonrasında birçok marka bu sınıfta otomobiller geliştirmeye başladı. BMW X4 M bu furya sonrasında ortaya çıkan, farklı kitleleri bir arada birleştirmeyi hedefleyen bir Coupe SUV modeli.

BMW X4'ü tanıttıktan sonra başarılı satışları sonucunda modeli yenileyerek geliştiriyor, bunun yanında farklı varyasyonlarla çeşitliliği arttırıyor ve kitlesini daha da büyütmeyi hedefliyor.

BMW X4 M, bu varyasyonlardan biri ve X4'ün performanslı yüzü. 2014 yılından bu yana çeşitli değişikliklerle üretilen araç son olarak 2021'e de farklı girecek. Casus fotoğrafları çekilen modelin, tasarımsal değişiklikleri kamuflajlardan anlaşılacağı üzere ön ve arka yüzde olacak.

Kamuflajın ardından kendini belli eden "BMW böbrekleri" 4 serisinin devasa ızgaralarını andırıyor, ailede tasarımsal bütünlüğü sağlamak adına ızgaraların büyümesi oldukça muhtemel. Dörtlü egzoz çıkışları ve delikli disk frenleriyle X4 M olduğu anlaşılan modelin, motorunda bir değişim olması beklenmiyor. Standardında 480 Compatition modelinde ise 510bg güç veren motor şu an için gayet yeterli görünüyor.

Marka, tahminlere göre yeni X4 M modelini 2021 yılının sonlarında satışa çıkaracak.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni BMW i4

Yeni BMW i4

Yeni BMW XM

Yeni BMW XM

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us