News

2001 Audi Allroad 2.7T

Günümüzde station vagon otomobillere çok daha farklı bir saygı duymamıza vesile olan Audi A6 Station Vagon efsanesinin derinine iniyor ve Audi Allroad'ı yakından tanıyoruz. Şimdi gelin, 2001 Audi Allroad bize neler sunmuş yakından öğrenelim.

2001 Audi Allroad 2.7T
Comment (0 Comments)

Gerçek Efsane, Mercedes-Benz W140 - Bölüm 2

Dünya ve Mercedes-Benz tarihinin en önemli modellerinden biri olan W140 ile alakalı hazırladığımız makalede, modelin ortaya çıkmasından, motor seçeneklerinden, coupe yorumu olan C140'dan, başlıca teknolojilerinden, üretiminin bitimine olan tarihi süreci özetledik ve inceledik. Makalenin 2. bölümünde ise W140 geleceğe yönelik teknolojilerinden, özel modellerinden ve dünya tarihindeki yerinden bahsedeceğiz. Gelin W140'ı daha detaylı tanıyalım...

Gerçek Efsane, Mercedes-Benz W140 - Bölüm 2
Comment (0 Comments)

Gerçek Efsane, Mercedes-Benz W140 - Bölüm 1

Lüks dendiğinde aklımıza hangi marka geliyor? Büyük ihtimalle çoğumuzun aklına o Alman markası, Mercedes-Benz. Bugün bahsedeceğimiz otomobil Mercedes-Benz için önemli adım taşlarından biri ve döneminin hatta sonrası on yılın lüks anlayışının şüphesiz en iyi yorumu. İşte nam-ı diğer "Susurluk" ve "Çatlı" kasanın, yani W140'ın 7 yıllık serüveni.

Gerçek Efsane, Mercedes-Benz W140 - Bölüm 1
Comment (0 Comments)

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us