Opel Manta E'nin Teaser Görüntüleri Yayınlandı

Opel Manta E'nin Teaser Görüntüleri Yayınlandı

Markaların tarihlerine baktığı ve geçmişine döndüğü bu dönemde, Opel Manta modelini elektrikli olarak canlandırmaya hazırlanıyor. Manta GSe ElektroMOD konseptini tanıtan Alman marka şimdi ise Manta E'nin ipucu görsellerini yayınladı. 

Manta E Hakkında Ne Biliyoruz?

Stellantis'in "EV Day" adlı canlı konferansında verilen bilgilere göre Opel 2028 yılına kadar içten yanmalı modellere veda edecek. Üzerinde konuştuğumuza Manta E modeli ise bu durumun öncü modellerinden biri olarak 2025 yılında tam anlamıyla hazır olacak.

Görsellerinden genel hatları anlaşılan Manta E hakkında söyleyebileceklerimiz varsayımlardan ileriye gidemiyor. Dört kapısı, coupe formu ve dönemin modası crossoverları destekleyen Manta E içerisinde bulunduğu Stellantis grubunun altyapılarından faydalanacak.

Manta E’nin STLA altyapısı üzerine inşa edilmesi bekleniyor. Üç farklı seçenek ile karşımıza çıkan bu altyapının varyasonları, Small, Medium ve Large olarak sıralanıyor. Tahmin edileceği gibi otomobilin boyutlarına göre kullanılan bu seçeneklerle, teknik olarak da sınırlar genişletiliyor. Manta E modelinin boyutlarından dolayı ise Small versiyonun kullanılması ön görülüyor. Fakat burada sunulabilecek menzil oranı az olduğundan Medium seçenek olası tercihler arasında yer alacak gibi duruyor.

Opel'in Çin Atılımı

Birçok markanın özel modeller geliştirdiği Çin pazarı Opel için de önemli bir yer teşkil ediyor. 2015 yılından bu yana Çin'de faal olmayan marka, elektrikli modeller ile geri dönüşe hazırlanıyor. Diğer bütün segmentler ve seçeneklerde olduğu gibi Çin, elektrikli otomobiller için de çok ciddi ve potansiyeli yüksek bir pazar olma özelliği taşıyor. 

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Opel Astra L Tanıtıldı

Yeni Opel Astra L Tanıtıldı

Zamanda Modern Yolculuk Opel Manta GSe

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us