Paul Walker'ın Toyota Supra'sı Satışa Çıkıyor!

Hızlı ve Öfkeli 1 filminde Paul Walker'ın kullandığı Toyota Supra'yı tanımayanımız yoktur. Hepimizin kalbinde taht kuran bu otomobil Paul Walker sayesinde birçoğumuzun gözdesi olmuş durumda. Birçok otomobili hayatımıza kazımış olan Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk arabalarından olan bu modifiyeli tupturuncu Supra yeni sahibine gitmek üzere.

Filmde rengini Lamborghini Diablo'dan alan ve ağzına kadar modifiyeli olan bu araç orijinal şekilde saklanmıştı. Şimdi ise Barrett-Jackson açık artırma firması tarafından satışa sunulmaya hazırlanıyor. 17-19 Haziran arasında Las Vegas'ta olacak etkinlikte bu efsanevi ikonik otomobil yeni sahibine kavuşacak. Aynı zamanda firma otomobilin özgünlük sertifikasına sahip olduğunu özellikle belirtiyor.

Sanmayın ki bu otomobil sadece ilk filmde Brian O'Conner'ın kullandığı Toyota Supra. Aynı araç 2 Fast 2 Furious filminde de farklı şekilde modifiye edilerek kullanılmış. Filmin ilk sahnesinde Brian'ın bir diğer efsane aracı Skyline ile katıldığı yarıştaki arabaları hatırlarsak; Honda S2000, Mazda RX-7 ve Toyota Supra. İşte bu yarıştaki bronz kaplamalı Toyota Supra ilk filmdeki turuncu aracın aynısı sadece dış görünüşü değiştirilmiş.

Otomobil 2. filmden sonra ilk filmdeki orijinal haline geri çevrilmiş durumda. Kaput altı ise tamamiyle stok. İç aksamlardaki aşınmanın film çekilirken yapıldığı düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor. Otomobilin resimlerindeki manuel vites topuzu sizi yanılgıya düşürmesin otomobil 4 ileri otomatik şanzımana sahip. Otomobilin satış fiyatı henüz bilinmiyor fakat manevi değeri dolayısıyla oldukça yüksek fiyattan satılacağı tahmin ediliyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Toyota RAV4 Hybrid

Yeni Toyota RAV4 Hybrid

VW Grubu Üretime Ara Veriyor!

VW Grubu Üretime Ara Veriyor!

Çip Krizi Üretimleri Durdurdu

Çip Krizi Üretimleri Durdurdu

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us