Yeni VW Polo GTI'ın Resmi Fotoğrafları Yayınlandı!

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan yeni tasarımlı Polo'yla beraber gözlerimiz performanslı versiyonu olan GTI'a çevrilmişti.

Henüz bir açıklaması bulunmayan Yeni GTI'ın casus fotoğrafları internette geziyordu fakat hala netleşen bir durum ortada yoktu. Bu merakı ortadan kaldırmak için Volkswagen CEO'su Ralf Brandstätter, otomobilin resmi görsellerini LinkedIn sayfasında paylaştı.

Beklentilerin çok üzerinde bir otomobil söz konusu değil. Tam olarak hayal edilen şekilde gözüküyor. Standart Polo'dan ayırt etmemizi sağlayacak agresif ön arka tamponları, çift egzoz çıkışı ve çift renk alaşımlı jantları bulunuyor. Bunun yanı sıra GTI'ın olmazsa olmazlarından "kırmızı detaylar" otomobilin birçok yerine konumlandırılmış.

CEO, otomobilin performanslı bir TSI motor ile geleceğini söylüyor fakat elimizde şu anlık teknik detaylar bulunmuyor. Ama araçta hem DSG şanzıman hem de manuel şanzıman bulunacağı bilinenler arasında.

Otomobilin iç mekanında ise bol kırmızı detaylarla GTI ruhu bastıra bastıra vurgulanmış. Alışık olduğumuz GTI iç döşemelerinin bir farklı varyantı görsellerde gözüküyor. Multimedya ekranı ve direksiyonun arkasındaki hayalet gösterge otomobilin teknolojik olarak da sınıf standartlarında kaldığının göstergesi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni VW Jetta GLI

Yeni VW Jetta GLI

VW Grubu Üretime Ara Veriyor!

VW Grubu Üretime Ara Veriyor!

VW'nin Başı 4Motion ile Dertte

VW'nin Başı 4Motion ile Dertte

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us