ABT Tüm İddiasıyla Formula E'ye Geri Dönüyor

ABT Tüm İddiasıyla Formula E'ye Geri Dönüyor

Abt, günlerce süren hazırlıklardan, planlardan ve geliştirmelerden sonra Formula E serüvenine kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Takımın patronu olan Thomas Biermaier, Formula E'ye dönüş serüveni için çok sıkı bir çalışma içinde olduklarını ve bunun karşılığını almayı beklediklerini söyledi. Audi'nin motor sporlarından çekilmesinin hemen ardından bir sezon boyunca pistlerden uzak kalan Abt, yeni sezonda Mahindra güç ünitesi ve Cupra sponsorluğunda pistlere geri dönecek.

Yarış arabalarının sürücü koltuklarında ise Fobin Frijns ve Nico Muller yer alacak. Tecrübeli iki pilotla yollarına devam eden Abt, mutlak başarıya çok yakın olduklarını söylüyor. Konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, "Bu büyük bir adım ve dürüst olmak gerekirse son dört, beş ya da altı hafta bizim için kolay geçmedi. Sanırım diğerlerinden iki buçuk ay gerideyiz."

"Mahindra bize yardımcı oldu, güç ünitesi tedarikçimiz olmayı kabul ettikleri için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz."

"Fakat zaman kaybımız olduğu gerçeğini inkar etmeyeceğim, özellikle de istediğimiz mesafeyi kat edemediğimizi de düşünürsek son altı haftanın zorlu geçtiğini söyleyebilirim. Tıpkı ilk sezonki gibi; işler çok yoğun ve ben de dahil olmak üzere neredeyse herkes çok az uyuyor!"

"Çalışma seviyesi aynı olsa dahi eskisine göre çok daha profesyonel bir ortam var, diğer takımların da aynı derecede sıkı çalıştığı bir gerçek. Şu an mazlum durumundayız." diyerek duygularını dile getirdi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us