KTM'den İstediği Sonucu Alamayan Oliveira Üzgün

KTM'den İstediği Sonucu Alamayan Oliveira Üzgün

KTM'ye geldiğinde daha farklı umutlar ve başarılar bekleyen Miguel Oliveira, istediği sonuçlara ulaşamaması adına üzgün olduğunu açıkladı.

Yeni sezonda bu hayal kırıklıklarının da bir sonucu olarak takımını değiştiren Miguel Oliveira, RNF Aprilia ile başarıya ulaşmak için mücadele edecek. Takım içinde farklı hesapların yapıldığını ancak bunların hiçbirini kabul etmeyip başka bir takımda yarışmak isteyen Miguel Oliveira, 2024 sezonunda Aprilia fabrika koltuğunda olmak istiyor.

Konuyla ilgili konuşan Miguel Oliveira, "Başarılı dört sezonu geride bıraktık. Elbette işler istediğim kadar düzgün gitmedi. Yarım sezon sakatlık yaşadığımız 2019 ve 2020 kesinlikle bize çok pahalıya mal oldu, yine de bazı iyi sonuçlar aldık."

"Yine de ilk sezonumdan bu yana fabrikadaki herkesin makul bir seviyeye getirdiği farklı motosiklet özelliklerini hesaba katıyor ve kesinlikle geliştiğimizi düşünüyorum."

"Sanırım sonuçlar açısından istediğimi yapamadığımı hissederek ayrılıyorum. Muhtemelen daha fazla zamana sahip olmak harika olurdu, ancak işler böyle ilerlemedi." dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us