Yeni Chevrolet Malibu

Yeni Chevrolet Malibu

Geniş ailelerin tercih listesinde üst sıralarda yer alan Malibu, yeni yılda ufak da olsa birkaç güncelleme aldı. Yeni Chevrolet Malibu'ya dair detaylar haberimizde!

2022'de Yenilikler Neler?

Chevrolet Malibu, Amerikan efsanelerinin sedan tarafında yer alıp, uzun yılların eskitemediği otomobiller sıralamasındaki yerini koruyor. Geniş yaşam alanı, yüksek motor gücü ve Amerikan tarzı ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

En kısa rakipleri arasında Honda Accord ve Kia K5 gibi modellerin bulunduğu Yeni Chevrolet Malibu'nun tasarım konusunda daha önde olduğunu düşünüyoruz. Sadece tasarımsal değil donanım olarak da gayet başarılı olan Malibu, kullanıcılar için optimum bir otomobil olmayı sürdürüyor.

Boyutsal olarak büyük bir otomobil olsa da nispeten düşük motor hacmi ve çok oranlı şanzıman ile gelen Yeni Malibu, bu konuda tercih edilmesinde sorun yaşayabilir.

Motor, Şanzıman ve Performans

Birçok aile boyu sedanda olduğu gibi Yeni Chevrolet Malibu da birkaç farklı motor hacim seçeneğini kullanıcılarına sunuyor. Klasik Amerikan otomobillerinin aksine önden çeker olarak gelen Yeni Malibu'da giriş seviyesinde 1.5 litrelik dört silindirli bir motor yer alıyor.

Sahip olduğu bu düşük hacimli motordan 163 beygir güç üreten Malibu'da şanzıman tarafında çok oranlı CVT otomatik vites yer alıyor. Tercih edilme konusunda bir kesimin uzak durduğu bu şanzıman ile ne kadar başarılı olunacak bunu da göreceğiz.

Bir üst sırada ise 2.0 litre hacminde dört silindirli motor yer alıyor. Toplamda 250 beygir güç üreten bu motorun performans tarafında ciddi bir nefes alacaksınz.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Chevrolet Malibu'nun iç mekanı da en az dışarısı kadar etkileyici. Sedan otomobiller söz konusu olduğunda ilk kriterlerden biri olan sessizlik konusunda da oldukça başarılı olan Yeni Malibu, tasarımıyla da bizi etkiledi.

Simetrik ön konsolu, suni deri ve kumaşın uyumuyla şık gözüken bu kabinde küçük eşya gözleri ve saklama alanı konusunda da rahat edeceksiniz.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Chevrolet Malibu'nun ön konsolu üzerinde üzerinden Apple CarPlay, Android Auto ve Wi-Fi erişim noktası gibi özelliklerin konuşulduğu dokunmatik bir multimedya ekranı yer alıyor.

Dokunmatik ekranın kullanım hassasiyeti ve erişilebilirliği de gayet iyi. Orta konsol üzerindeki tuşlar ile de kullanılabilen bu ekranı biz gayet beğendik.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Chevrolet Malibu'da sizin ve sevdiklerinizin hayatını koruyan birçok aktif ve pasif güvenlik özelliği bulunuyor. Bağımsız test kuruluşları tarafından yapılan çarpışma testlerinde başarılı sonuçlarla ayrılan Malibu güvenlik konusunda da bizi rahatlatıyor.

Yeni Chevrolet Malibu'da standart olarak sunulan özellikler şu şekilde;

  • Yaya algılamalı otomatik acil frenleme
  • Şeritte kalma yardımı ile şeritten ayrılma uyarısı
  • Adaptif hız sabitleyici

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us