AlphaTauri AT04 İçin Tarihi Verdi

AlphaTauri AT04 İçin Tarihi Verdi

AlphaTauri yeni sezonda başarıya ulaşmak için gerekli olan donanımlarla yeni yarış aracı AT04'ü tanıtmak için diğer takımların ardından tarihi verdi.

2023 Formula 1 sezonu için takımların yeni araç lansman tarihleri birer birer açıklanmaya devam ediyor. Son takım ise AlphaTauri oldu. Öyle ki AlphaTauri yeni yarış aracı olacak AT04'ü tanıtmak için kendisine New York'u seçti.

11 Şubat'ta görkemli bir lansman ile yapılacak olan tanıtımın ardından diğer takımlar da yeni sezon araçlarını tanıtacak. Bu sezonda da iddialı başlayıp ardından yaşanan talihsizlikler sonrasında kötüye giden bir grafik çizen AlphaTauri, 2023 için daha fazla umutlu.

Takım adına konuşan Gasly, "Dürüst olmak gerekirse, orta grupta neden diğer takımlardan daha fazla mücadele ettiğimizin cevabını bilmiyorum çünkü takımda bir şeylerin eksik olduğunu düşünmüyorum."

"Bu yüzden biraz geri adım atıp tüm bu duruma, hangi yöne gittiğimize ve bütçe sınırı ile nasıl başa çıkmaya karar verdiğimize bakmamız gerektiğini düşünüyorum, çünkü yılın başından beri sınırdayız." diyerek duygularını ifade etti.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us