M3 ve M4 Competition Karşı Karşıya

BMW yakın zamanda M3 ve M4 modellerini tanıtmıştı, beklendiği üzere büyük yankı uyandıran modeller en çok tasarım konusunda konuşuldu. M3 ve M4'ün zaman geçtikçe alışmaya başladığımız tasarımını ve yeni teknolojilerini etkileyici bir şekilde öne çıkarmak isteyen M departmanı, bu konu üzerine bir video hazırladı. BMW M'in YouTube kanalında bulunan video Fast and Furious sahnelerini aratmıyor.

Slovenya'nın Koper Limanı'nda taşınan bir konteyner görüntüsü ile başlayan video, konteynerden M4 Competition'ın yırtıcı bakışları ile nefeslerin tutulmasına sebep oluyor. Bir kaplanın avına yaklaştığı gibi yol alan M4'ü gergin atmosferde M3 karşılıyor, M3'ün farlarından süzülen ışığın objektife ulaşması ve limanda yankılanan sesi ile ortam bir anda hareketleniyor. 

DSC’lerin kapanması ile elektronik desteklerinden sıyrılan modeller, birbirlerini kısa bir süre takip ettikten sonra, M3'ün 180 derece dönüşüyle yan yana geliyor. Kamera kokpitlere döndüğünde ise M4 Competition'ın direksiyonunda Markus Flasch'in, M3'ün direksiyonunda ise Ede Weihretter'ın olduğunu görüyoruz. 

Hızla başlayan çekişme sırasında giren sahne ile manuel vites dikkatimizi çekerken, araçların kısa drift görüntüleri gözüküyor. Bu sırada araya biraz da mizah ekleniyor, araçlar drift yaparak güvenlik aracının önünden geçiyor, onların geçtiğini fark etmeyen görevli ise o sırada BMW M'in Instagram sayfasına "Onları gerçek hayatta görmeyi çok isterim!" mesajını iletiyor. 

Bu sırada çekişmeye devam eden M’ler limanı birbirine katarken, M Drift İstatistikleri ekranında, yıldız şeklinde beliren drift puanları ve diğer veriler öne çıkıyor. Son olarak iki araç sürüş modları değiştirilmesi ile birlikte bir konteyner etrafında drift yapmaya başlıyor. Finalde M3 ve M4 Competition yan yana geliyor ve sürücüler anahtarları değişiyor, ekranda beliren yazı ise videoya son noktayı koyuyor:

"Mesele araba değil, her şey sürücü ile ilgili..."

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni BMW i4

Yeni BMW i4

Yeni BMW XM

Yeni BMW XM

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us