Audi Elektrikli Konsepti Sky Sphere'a Ait Teaser Görüntüler Paylaştı

Audi Elektrikli Konsepti Sky Sphere'a Ait Teaser Görüntüler Paylaştı

Audi elektrikli dönüşümde kilit markalardan biri olacak ve algısı epey yükselecek. İddialı modelleri ile karşımıza çıkan marka, öncesinde silüetini yayınladığı Sky Sphere adlı konsept modelin, teaser görüntüleri ile karşımızda.

Bir konsept üçlemesinin ilk temsilcisi olacak olan Sky Sphere modeli, görüntülerden anlaşıldığı üzere bir roadster. Uzun burun yapısı ve zarif hatları ile elektrikli bir GT olmaya hazırlanan konsept, Audi'nin elektrikli geçişi için önemli temsilcilerinden biri.

Ön yüzde aydınlatmalı logo ve aynı şekilde ışıklandırılmış panjuru tamamlayan ince farlar, modelin zarif hatlarda hırçın bir görüntü elde etmesine sebep oluyor. Yandan bakıldığında fazlasıyla uzun kaput ve alçak tavan yapısı çok etkileyici dururken, modelin elektrikli olması dolayısı ile bu kaput bölümünün saklama alanı olarak kullanabilmesi, uzun yolculuklarda mükemmel bir rahatlık sağlayacağı izlenimi veriyor.

Sky Sphere modelinin arkasına baktığımızda ön panjurda olan ışıklandırma yapısının benzeri burada da görünüyor. Bir elektrikli otomobil klasiği olan fakat Audi'nin uzun süredir kullandığı boydan boya uzanan stoplar ise, arka camın içine yerleştirilmiş kırmızı Audi logosu ile mükemmel bir uyum yakalıyor.

Modelin kokpitine ait bir görsel bulunmuyor fakat daha öncesinde değindiğimiz ve üçlemenin bir üyesi olan Grand Sphere modelinde, iç mekana dair detaylara değinmiştik. Alışılagelmişin dışında, projeksiyon yapısı kullanılacak olan kokpitin yapısı halen büyük bir merak konusu olarak korunuyor.

Model yarın, yani 10 Ağustos tarihinde dünyaya tanıtılacak, Grand Sphere ise bunu takiben Eylül ayında karşımızda olacak. Üçlünün son üyesi olan Urban Sphere'ın gelişi, tahminlere göre 2022 yılını bulacak.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Audi S8

Yeni Audi S8

Yeni Audi A8 L Horch

Yeni Audi A8 L Horch

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us