SsangYong X200 Adlı Konseptini Tanıttı

SsangYong X200 Adlı Konseptini Tanıttı

SsangYong Kore merkezli bir otomobil üreticisi, ağırlıklı olarak SUV ve Pick-up modelleri üreten marka yeni X200 konsepti ile karşımızda. Tasarımı itibari ile birçok modele benzetilen konsept otomobilin detaylarına birlikte bakalım.

Esintili Tasarım

Bana "az az ortaya yap" mantığının Kore'lilerde de olduğunu düşündüren X200 bu tabire birebir uyuyor. Toyota FJ Cruiser'a oldukça benzeyen SUV, Ford Bronco, Jeep Wrangler ve Suzuki Jimny esintileri de veriyor.

Farların yanlarından uzanan sinyaller, farların ve panjurun yapıları, dik ön cam yapısı, aynalarının bağlantıları ile Toyota ve Jeep karması duran otomobili yorumlamak gerekirse başarılı bir karma olduğunu söylemek mümkün.

Arka kısma geçildiğinde ise yedek lastiğin geleceği bölüm ve stop yapılar neticesinde FJ Cruiser'a benzetebileceğimiz model rakiplerinden biraz fazla ilham almış gibi duruyor.

Bunlar haricinde önde bulunan kırmızı kanca ve açılabilir kumaş tavan detayı güzel özellikler olarak yer buluyor.

SsangYong X200 konsepti markanın Powered by Toughness adlı tasarım dilinin ilk temsilcisi olarak konumlanıyor. Modelin "doğa dostu" motor seçenekleri ile geleceği iddia ediliyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us