VW'nin Başı 4Motion ile Dertte

VW'nin Başı 4Motion ile Dertte

Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden olan Volkswagen'in başı dört tekerden çekiş sistemi 4Motion ile dertte. Oldukça popüler otomobil modellerinden birinde çıkan sorun dünya çapında problem yaratabilir.

Taos’un Başarısı Gölgelenebilir

Volkswagen, Amerika pazarında beklenenin üstünde satış performansı yaşayan SUV modeli Taos'un dört tekerden çekiş sistemine sahip modellerindeki problemle baş etmeye çalışıyor. Yeni VW Taos'un sahip olduğu mod ile istenildiğinde devreye girebilen dört tekerden çekiş sistemi kendi kendine kapanıyor.

Birçok müşterinin bu sorun yüzünden VW ile iletişime geçtiği Amerika'da ,VW tarafından yapılan açıklamada sorunu kabul ettiklerini fakat yakın dönemde problemi çözmek yerine Taos'un dört tekerden çekiş sistemine sahip modellerini satıştan kaldırdıklarını aktardı.

Yakın dönemde ID serisi ile tamamen elektrikli modellere geçiş sürecinde olan VW Grubu'nun önce emisyonlar ardından ise 4Motion dört tekerden çekiş problemleri ile gündeme gelmesi başarılı üreticinin imajında zedelenmeye yol açacak gibi gözüküyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni VW Jetta GLI

Yeni VW Jetta GLI

VW Grubu Üretime Ara Veriyor!

VW Grubu Üretime Ara Veriyor!

Yeni Projem Volkswagen Golf MK2

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us