Yeni Mitsubishi Outlander

Yeni Mitsubishi Outlander

Bilimkurgu filmlerinden çıkmışcasına dış tasarımı ve önceki nesillerine göre oldukça şık iç tasarımı ile tamamen yenilenen Mitsubishi Outlander, rakiplerine göre uygun fiyatı ile ilgi odağı olmayı başarıyor. Peki, Yeni Mitsubishi Outlander bize ne vadediyor?

2022'de Yenilikler Neler?

D SUV segmentindeki çekişmeli rekabetine, tamamen yenilenen dış ve iç tasarımı ile güçlenerek devam eden Yeni Mitsubishi Outlander, 2022 yılında kullanıcılar ile buluşuyor. Mitsubishi'nin yenilenen tasarım dilinin kullanıldığı Yeni Outlander, duruşuyla göz dolduruyor.

Yeni Mitsubishi Outlander, Yeni Nissan Rogue ile aynı platformu kullanıyor. Sadece platform tarafında ortak olmakla kalmayan Yeni Outlander'da, birkaç mekanik parçalar ve 181 beygirlik motor da ortak kullanılıyor.

Yenilenen Mitsubishi Outlander'da yalnızca tasarımsal yenilikler değil, sürüş dinamikleri de tamamen değişiyor. Atletik bir sürüş tarzına kavuşan Yeni Outlander, iç kabin tasarımında da kaliteyi bir hayli artırıyor.

Motor seçeneklerinde klasik içten yanmalı motorlara ek olarak bir de plug-in hibrit (PHEV) modeli yakın zamanda filoya katılacak.

27 bin dolarlık başlangıç fiyatı ile rakipleri arasında ciddi bir fark yaratan Yeni Outlander'da standart olarak birçok üstün güvenlik özellikleri bulunuyor. 20 inç jantlar, kablosuz bağlantı ekipmanları, elektrikli bagaj kapağı gibi özellikler giriş seviyesinde yer alıyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Mitsubishi Outlander'ın kaputunun altında 181 beygir güç ve 245 Nm tork üreten 2.5 litrelik sıralı dört silindirli bir motor yatıyor. Nissan tarafından geliştirilip üretilen bu motoru sürekli değişken otomatik şanzıman CVT ile yönetiliyor.

Önden çekişin standart olarak sunulduğu Yeni Mitsubishi Outlander'da isteğe bağlı olarak dört tekerden çekiş sistemini satın alabilirsiniz.

Yeni Mitsubishi Outlander, eski nesilleri ile kıyaslandığında aradaki farkın yalnızca tasarımda olmadığı görülüyor. Sürüş dinamikleri ve karakteri Nissan modellerine daha fazla yaklaşan Yeni Outlander bu haliyle oldukça iyi bir D SUV tercihi olacağa benziyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Outlander'ın iç mekanında selefine göre gözle görülür şekilde değişiyor. Artık çok daha lüks ve ağır başlı bir tasarıma kavuşan Yeni Outlander, tam anlamıyla fiyat performans skalasına erişiyor.

Yenilenen direksiyon simidinin hemen arkasında 12.3 inç büyüklüğünde bir dijital gösterge ekranı ve yenilenmiş renkli head-up display ekranı yer alıyor.

Küçük eşya gözleri ve saklama alanı tarafında oldukça başarılı olan Yeni Mitsubishi Outlander'da, birinci ve ikinci sıra yolcu koltuklarında bel ve baldır desteği gayet yerinde iken üçüncü sıra yolcu koltuğunda konfor seviyesi bir hayli düşüyor.

Bilgi Eğlence be Bağlantı

Yeni Mitsubishi Outlander'ın ön konsolu üzerinde 8.0 veya 9.0 inç büyüklüğünde bir dokunmatik multimedya ekranı sunuluyor. Her iki boyut seçeneğinde de Android Auto ve Apple CarPlay kablosuz bağlantı servislerini ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Orta konsola indiğimizde ise cep telefonunuzu kablosuz şekilde şarj etmenizi sağlayan wireless şarj pedi ve multimedya ekranını manuel olarak kontrol edebileceğiniz tuş takımı yer alıyor.

Opsiyonlar listesinde yer alan özelliklerin arasında, kaliteli müzik dinlemekten hoşlanan kişilerin vazgeçilmezlerinden 10 hoparlörlü BOSE Premium ses sistemi ve cep telefonu üzerinden araç ile ilgili tüm ayarları yapabileceğiniz Mitsubishi Connect mobil aplikasyonu bulunuyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

2022 Mitsubishi Outlander, ileri sürüş destek teknolojisi tarafında adaptif seyir kontrolü ve yarı otonom sürüş modu ile rakipleri arasında fark yaratıyor. Bağımsız kuruluşlarca yapılan çarpışma testlerinde de başarılı bir sonuç ile ayrılan Yeni Mitsubishi Outlander, güvenlik konusunda kendini kanıtlıyor.

Yeni Mitsubishi Outlander'da temel olarak bulunan güvenlik özellikleri şunları içeriyor;

  • Ön çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme
  • Kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı
  • Aktif şeritten ayrılma uyarısı ve şeritte kalma yardımı

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us