Makyajlı Mitsubishi Eclipse Cross'tan İlk Görüntü Geldi

makyajli-mitsubishi-eclipse-cross-tan-ilk-goruntu-geldi

2017'de Eclipse Cross modeliyle crossover dünyasında yer edinen Mitsubishi hızla gelişiyor ve gün geçtikçe kendini yeniliyor.

Geçtiğimiz günlerde bu crossover modelinin makyajlanan verisyonunun ilk teaserı yayınlandı. Yakın zamanda resmi tanıtımını yapmasını beklediğimiz Mitsubishi, makyaj adı altında çok daha radikal bir tasarımla tanıtılacak gibi.

Mitsubishi klasik japon çizgilerinin yanında fütüristik bir tasarım yapmışa benziyor. Bu tasarıma benzer bir tasarım 2017'de düzenlenen Tokyo Otomobil Fuarı'nda Mitsubishi e-Evolution konsept tasarımında karşımıza çıkmıştı. Aşağıdaki resime bakarak da söyleyebiliriz ki e-Evolution konseptinden esintileri makyajlanan Eclipse Cross'ta görmemek mümkün değil.

2021 yılının ilk çeyreğinde ABD'de satışa çıkacak olan makyajlı Mitsubishi Eclipse Cross sadece dış görünüş olarak mı makyajlandı yoksa iç tasarımda ve motor kaputu altında da değişiklikler var mı henüz belli değil.

Hâlihazırda sadece 1.5L MIVEC 163 beygir gücü ve 250 Nm tork üreten benzinli motoruyla satın alınabilir. 1.5 tonluk bu crossover için bu motor vasat bir seçenek olsa da daha performanslı kullanım isteyenler için bir seçenek şu anlık yok. Mitsubishi'nin yakın zamanda yapması beklenilen lansmanında bu soru işaretleri açıklığa kavuşacaktır.

Geçmiş aylarda Mitsubishi'ye yakın bir kaynaktan gelen habere göre azalan satış rakamlarından dolayı Avrupa pazarından çekilmeyi düşünen Mitsubishi, makyajlanan Eclipse Cross'u Avrupa'ya ihraç etmeyebilir.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Mitsubishi Outlander

Yeni Mitsubishi Outlander

Audi RSQ8 ABT’lendi

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us