Nio, Daha Ekonomik Bir Marka Yaratacak

Nio, Daha Ekonomik Bir Marka Yaratacak

Elektrikli otomobillere geçiş sürecinde, Çinli markaların hızlıca artması ve epey başarılı sonuçlar çıkarması, sektördeki taşları hareketlendiriyor. Premium modeller üzerinde çalışan Çin menşeili Nio, bu süreçte daha ekonomik modeller üretecek bir marka oluşturuyor.

İçten Yanmalı Örnekler

Marka yöneticisi William Li, konu hakkında yaptığı açıklamalarda model gamının büyük bölümünü içten yanmalı otomobillerin oluşturduğu markalardan örneklemelere yer verdi. CEO, kuracakları alt markanın ilişkilerinin, Audi-Volkswagen veya Lexus-Toyota markalarında olan ilişkiye benzer olacağını belirtti.

Tesla Hedefi

Marka hızlı yükselişi ve başarılı modelleri ile gündem olmasıyla Çinli Tesla olarak anılıyor. Elon Musk yönetimindeki Tesla markasını hedef alan cümleler kuran William Li, rekabeti artırmaya epey iddialı.

"Tesla modellerinden daha kaliteli fakat daha uygun fiyatlı otomobiller ve servis ağı kurmak istiyoruz."

Girişimler ve Gelecek Yatırımları

Nio hakkında yapılan açıklamalar, markanın geleceğe yönelik adımlarını da içeriyor. Bunların başında, Norveç'e yapılan ilk ES8 teslimatları, markanın yakın zamanda Avrupa'ya açıldığı ve 2022 için yeni bir model planlandığı gibi konular yer alıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us