Volvo S60 Black Edition Limitli Üretim Bir Model Olarak Geliyor

Volvo S60 Black Edition Limitli Üretim Bir Model Olarak Geliyor

Bulunduğu segmentlerde kendine özel bir alıcı kitlesi bulunan İşviçre orijinli üretici Volvo, S60 modelini Black Edition adlı özel ve limitli bir model ile tanıtıyor. Volvo'nun Güney Carolina'daki ekibi tarafından oluşturulan bu model Darth Vader için iyi bir seçim olabilir. Gelin detaylara bakalım...

Volvo S60 Black Edition'ın sadece bir görünüm paketi olduğunu ve motor anlamında farklı bir yorumlama yapmadığını belirtelim. Black Edition ile birlikte modelin birçok trim parçası siyaha bürünüyor, ön yüzde logo ve panjurun tamamen karardığını görürken, yan profilde cam çıtaları ve aynaları, arkada ise Volvo ibaresi ve egzozlarda bir takım değişikliğe gidiliyor. Jantları atladığımızın farkındayız ama ona özel bir parantez açmak istiyoruz, en büyük fark olan jantlar sadece bu modele özel olarak 19 inç boyutlu ve tabii ki siyah olarak sunuluyor.

İç mekanında gerçekleşecek bir değişiklikten söz edilmeyen Volvo S60 Black Edition, donanımı ile birlikte sadece iki adet renk seçeneği sunuyor. Kristal Metalik isimli beyaz ile detaylarda mükemmel kontrastı yakalan otomobil, diğer seçenek olan Onyx Black Metallic rengi ile karanlık tarafa tam geçişi sağlıyor.

S60 Black Edition'ın tamamen ABD pazarına özel bir model olacağı tahmin ediliyor ve 450 adetlik bir üretim bekleniyor. Sadece görünüm paketi olduğunu belirttiğimiz bu özel varyant aşina olduğumuz S60 motorlarını muhafaza ediyor.

En üst motor seçeneği 2.0 litre şarj edilebilir hibrit seçenek olacak olan S60 Black Edition, bu motor ile 415 beygir güç sunacak. Bu detaylar ve motor ile kesinlikle sahip olmak isteyeceğim bu otomobilin, markanın bütün modeller kapsamında aldığı karar neticesinde 180 km/s ile sınırlandırıldığını hatırlatmak istiyorum.

Bu kadar güçlü bir modelde bu kadar düşük bir hız limitine sahip olmak ister miydim veya kaç kişi ister, önemli bir soru işareti...

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us