Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

Aylardır testlerinde fotoğraflanan Audi S3 Sedan ve Sportback sonunda tam olarak ortaya çıktı. Tasarımıyla eski sakin görüntüsünden sıyrılıp artık daha çok "ben buradayım" diyen bir S3 var karşımızda.

Peki performansı tasarımı destekliyor mu? 2.0 lt turboşarj motoruyla 310 beygir güç 400 nm tork üreten motorda çok büyük değişiklikler yok. Motordan çıkan bu gücü 7 ileri S-Tronic şanzıman ile tekerlere aktarıyor, bunun sonucunda araç 0-100km/sa hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlıyor, son hızının da 250km/sa olduğu bilgiler arasında.

S versiyonu ile yere 15mm daha yakınsınız ve standardında 18 inç jantlarla gelen S3 opsiyonel olarak 19 inçlik jantlarla da alınabiliyor, buda daha fazla yol tutuşu anlamına geliyor.

İç mekanda ilk göze çarpan hadise tasarımsal bütünlük, eskisine nazaran çok daha Premium hissi veren iç mekanda; arka kol dayama, ambiyans aydınlatma gibi detaylar göze çarparken, multimedya yönünde 10.1 inç büyüklüğünde firmanın güncel MMI dokunmatik bilgi ve eğlence sistemi görev yapıyor.

En önemli noktalardan bir diğeri olan göstergeler 10.25 inçlik bir panel ile yerini almış durumda, opsiyonel olarak ise 12.3 inçilk Virtual Cockpit ile alınabilecek. En sevdiğimiz kısım yani fiyatlara geldiğimizde ise Sportback için 46.302 Euro, Sedan için ise 47.170 Euro ödeme yapmanız gerekiyor, ki vergiler de eklendiğinde bu rakamlar arşa çıkacak düzeyde bir hal alıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Audi S8

Yeni Audi S8

Yeni Audi A8 L Horch

Yeni Audi A8 L Horch

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us