Schumacher'ın Kazaları Servet Değerinde!

Schumacher'ın Kazaları Servet Değerinde!

Her geçen gün başarısını artırıp gelecek adına vaat eden bir oyuncu olsa da başarılarının yanı sıra kazalarıyla da gündeme gelen Schumacher'ın kazaları servet değerinde!

Geçtiğimiz yıl Haas F1 takımına geçerek, kariyerine burada devam etme kararı alan Schumacher ilk yılında iyi bir performans sergileyerek, içinde bulunduğumuz sezonda da yerini korumuştu.

Ancak bu sezonda istediği ve önceki sezonda kazandığı başarılı grafiğin aksi bir şekilde gelişmeler yaşayınca, gelecek sezonda ana şoför olma garantisini de kaybetmekle karşı karşıya kaldı.

Haas F1 takımının sahibi olup aynı zamanda Amerikalı bir iş insanı olan Gene Haas ise Mick Schumacher adına yaptığı açıklamada, başarılı pilotun hem takım hem de F1 dünyası adına gelecek vadettiğini, fakat sık sık yaptığı kazaların maddi anlamda bir servet olduğunu ve bu durumun da takımı zora soktuğunu belirtti.

Açıklamanın devamında Haas, "Bence Mick gelecek vadeden bir sürücü ama bize bir servete mâl oldu. Bir sürü aracı hurdaya çevirdi ve bu da bize çok fazla paraya mâl oldu, ki zaten paramız yok."

"Eğer sürücünüz Max Verstappen ise ve bazen kaza yapmasına rağmen düzenli puanlar kazanıyorsa, buna katlanmak mümkün. Ancak zaten gridin sonundaysanız ve aynı zamanda araca zarar veriyorsanız, o zaman işiniz var demektir." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us