Motorsporları Olimpiyatlarının Türkiye İsimleri Belli Oldu

Motorsporları Olimpiyatlarının Türkiye İsimleri Belli Oldu

Son dönemde ilginin ve takibin bir hayli arttığı motor sporlarında olimpiyatlar başlarken, ülkemiz adına bizi temsil edecek sporcular da resmen açıklandı.

Toplamda 8 farklı disiplinde yarışacak olan sporcularımızın resmen tanıtıldığı FIA Motorsporları Olimpiyatları'nda, heyecan şimdiden kendini hissettirmeye başladı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 26-30 Ekim tarihlerinde düzenlenecek yarış için sporcularımız Güney Fransa Paul Ricard F1 pistine gidecek.

Burada FIA Motorsporları Olimpiyatları'na katılacak olan yarışçılarımız uluslararası arenada düzenlenecek etkinlik sayesinde ülkemizin adını daha iyi bir şekilde temsil de etmiş olacak. TOSFED tarafından Team Türkiye olarak anılan takımda toplamda 10 sporcu yer alıyor.

Puma’nın giyim sponsoru olduğu Team Türkiye adına, Ayhancan Güven Porsche 911 GT3 R ile GT Sprint kategorisinde, Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi Skoda Fabia R5 ile Rally2 kategorisinde, Ali Türkkan-Burak Erdener ikilisi Ford Fiesta ile Rally4 kategorisinde, Alp Hasan Aksoy Karting Sprint Junior kategorisinde, Can Alakoç Cross Car Junior kategorisinde, Kerem Kazaz Cross Car Senior kategorisinde, Timur Pomak BMW E92 ile Drift kategorisinde ve Ulaş Özyıldırım da Esports kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us