Alpine, F1 Takım Çalışan Sayısını 900'e Çıkaracak!

Alpine, F1 Takım Çalışan Sayısını 900'e Çıkaracak!

Formula 1 yarışları içindeki başarılı çıkışını sürdüren Alpine, yıl sonuna kadar toplam çalışan sayılarını 900'e çıkarmak istediklerini söyledi.

Fransız Formula 1 yarış takımın Alpine/Renault, geçmişte fabrika takımı olarak başladığı Formula 1 kariyerinde artık çok daha başka bir boyuta geçmiş durumda. Bünyesinde yarışan yarışçıların da kalitesinin göz önünde olduğu takım arka planda da yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyuyor.

Hali hazırda 850 civarında çalışanı bulunan takımın, yıl sonuna kadar 100'e yakın çalışanı daha bünyelerine katmak istedikleri açıklandı.

Takımın patronu olan Otmar Szafnauer konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Takımı genişletmek adına hâlâ yatırımlar yapmaya ve çalışmaya devam ediyoruz."

"Şu anda yaklaşık 850 çalışanımız var ve yakında 75 kişi daha işe alacağız. En güçlü takımlarla rekabet edebilmek adına onların seviyesine ulaşmamız gerekiyor."

"Bu sadece çalışanları takıma getirmekle alakalı değil. Doğru tutum ve hem yarış ruhuna hem de yarış kültürüne sahip doğru insanları bulmakla ilgili."

"Ekip olarak güçlü yanlarımız var: Oldukça bilgili olan çok iyi çalışanlara, mükemmel bir altyapıya, sadece bizim çalıştığımız kendi rüzgar tünelimize sahibiz."

"Diğer takımlarda biraz daha güçlü olmaya ve biraz daha fazla bilgiye sahip olmaya alıştığım alanlar da var."

"Bu alanlarda gerekli donanıma sahip insanları bulmamız gerekiyor ve şimdi üzerinde çalıştığımız nokta burası." dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us