Yamaha, Morbidelli'den Vazgeçmiyor!

Yamaha, Morbidelli'den Vazgeçmiyor!

Yamaha, sezon içinde beklediği performansı alamayıp bir de üstüne problemler yaşadığı Franco Morbidelli'den yeni sezonda da vazgeçmediklerini söyledi.

2020 sezonunda gösterdiği üstün performans ve kazandığı yarışların aksine içinde bulunduğumuz sezona kendini çok fazla veremeyen Mobidelli, yeni sezon için kendini hazırlamaya başladı.

Yamaha patronu da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mobidelli'den 2020 performansını beklediklerini ve bu performansın aslında çok da uzakta olmadığından bahsetti.

Bununla birlikte, sahip olduğu potansiyelin de farkında olduklarının altını çizen Meregalli, "Hepimiz onun yapabileceklerini biliyoruz ve bu hedefe ulaşana kadar asla pes etmeyeceğiz. Franco'nun hızı ve performansından eminiz." dedi.

Açıklamasında motorun da geliştirilmeye ihtiyacının olduğu ekleyen Meregalli, "Şu anda zamana karşı mücadelede eksiklik yaşıyor. Bunu anlamak da çok zor."

"Çok fazla yol tutuşu olmasından ve motosikleti döndürememekten, sevdiği gibi yatıramadığından şikayet ediyor."

"Daha iyi start pozisyonuyla yarışlarının kesinlikle daha iyi olacağından eminim. Yarış içerisinde pozisyonları düzeltmek kolay olmuyor."

"Şu an için hedefimiz onun önlere daha yakın bir yerden başlamasını sağlamak. Bunu yaptığımızda yeniden Franky'nin hızını göreceğiz." dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us