Makyajlı DS 7 Tanıtıldı

Makyajlı DS 7 Tanıtıldı

Kendine has tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çeken DS 7 makyaj operasyonu ile yeni tasarım diline kavuştu. DS 7’nin ön tarafına baktığımız zaman yeniden tasarlanan led gündüz farları göze çarıpıyor. Yeniden tasarlanan ön panjur daha keskin daha sert hatlara kavuştuğunu görüyoruz. Eskiden üç modülden oluşan dönen farlar yerine yeniden tasarlanan ön farlar Ds Pixel Led Vision 3.0 teknolojisi ile güncellenmiş.

Arka tarafa geçtiğimizde ise makyaj operasyonun devam ettiğini görüyoruz. Arka stoplar daha basık hale gelirken stopların ortasında bulunan DS 7 Crossback yazısının yerini 'DS Automobiles' yazısı almış. 18 - 21 inç arası değişen yeni tasarım alaşım jant altarnetifleride makyajlı DS 7’de yer alıyor.

İç Tasarım

Makyajlanan DS 7’nin iç tarafında bizi 12 inç multimedya ekranı karşılıyor. Gece görüş sistemine sahip multimedya ekranı, Android Auto ve Apple CarPlay gibi özellikler barındırıyor. Donanım seviyesine göre değişen deri döşeme seçenekleri de iç mekandaki yenilikler arasında. 555 lt. bagaj hacmi sunan DS 7 arka koltuklar katlandığında ise 1.752 lt. hacimine sahip oluyor.

Teknik Özellikler

Makyajlanan DS 7 benzinli,dizel ve şarj edilebilir hybrit motor seçenekleri sunuluyor. Benzinli ve dizel motorlar 130 ps güç üretirken hybrit motor ise önden çekişli modeli 225 ps, dört çeker modeli ise 300 ps ve 360 ps güç sunuyor. Bazı avrupa ülkelerinde ön satışa sunulan DS 7’nin eylül ayında yollarda görülmesi bekleniyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us