2022 Ford Fiesta Tanıtıldı

2022 Ford Fiesta Tanıtıldı

Makyajlanan Fiesta’da ön tamponun tasarımı değişitirildi. Makyaj operasyonu ile keskin hatlara sahip olan ön tampon, daha büyük ve daha belirgin hale getirlen ön panjur ve panjurun ortasına konumlandırılan Ford logosu Fiesta’nın sportiflik özelliğini ön plana çıkarmış. Standart olarak sunulan LED ön farlar Fiesta’nın modern,teknolojik ve sportif çizgileri ile tamamlanmış.

Arka tarafa geçtiğimizde ise yatay konumlandırılan stop Fiesta’nın daha büyük görünmesine katkıda bulunmuş. Makyaj operasyonu ile gelen yeni difüzör Fiesta’nın sportif görünüşüne katkıda bulunmuş.

İç Tasarım

Fiesta’nın iç tarafına geçtiğimiz’de ise 12,3 inçlik dijital sürücü ekranı ve 8 inçlik multimedya ekranı bizleri karşılıyor. Apple Car Play ve Android Auto desteği standart olarak geliyor. Üç farklı sürüş modu ile gelen Fiesta seçilen moda göre dijital sürücü ekranı’nın temasını değiştiriyor. Geri görüş kamerası, şerit takip sistemi ve şeritte kalma yardımcısı, gelişmiş otomatik park sistemi, 292 Lt bagaj hacmi, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön cam, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj gibi özellikler makyajlı Fiesta’nın öne çıkan özellikleri arasında.

Teknik Özellik ve Fiyat

Makyaj operasyonu geçiren Fiesta üç farklı motor seçeneği ile ülkemize geliyor. 1.1L 75 beygirlik 5 ileri manuel, 1.0L 125 beygirlik Ecoboost Hibrit 7 ileri otomatik ve 1.5L 200 beygirlik benzinli 6 ileri manuel olmak üzere toplam 3 farklı motor şanzıman alternatifi bulunuyor.

  • 1.1 Lt 75 PS MANUEL STYLE 394.800 TL
  • 1.0 Lt 125 PS OTOMATİK TİTANİUM 583.400 TL                                                                                  
  • 1.5 Lt 200 PS MANUEL ST ise şuanda satışa sunulmadı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us