Yeni Chevrolet Equinox EV

Yeni Chevrolet Equinox EV

Yeni Chevrolet Equinox EV ile hali hazırda satışta olan Equinox'un tek benzerlikleri isimleri gibi gözüküyor. Şimdi gelin Yeni Chevrolet Equinox EV'yi yakından tanıyalım.

2024'te Yenilikler Neler?

Tüm büyük otomotiv üreticilerinde olduğu gibi Chevrolet'de de elektrikli dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Bu dönüşümün son örneklerinden Equinox EV ile klasik Amerikan çizgisinden de çıkan Chevrolet, geniş kitlelere erişmeyi hedefliyor.

Chevrolet'in son nesil elektrikli motorlarıyla donatılacak olan Yeni Equinox için henüz sayısal verilerin yer aldığı bilgiler mevcut değil. Resmi kaynak dışındaki verilerde dört tekerden çekiş sisteminin standart olarak sunulacağı bahsedilen Equinox'da performans ön planda olacak.

LT ve RS isimli iki farklı donanımda satışa sunulacak olan Yeni Chevrolet Equinox'da fiyat aralığının 30 bin dolar civarından başlaması bekleniyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Chevrolet Equinox'un iç mekanı en az dışı kadar etkileyici. Yalnızca iki kare halinde fotoğrafları paylaşılan Yeni Equinox'un iç meknaı daha önceki hiçbir Chevrolet modeline benzemiyor.

Resimlerden anlaşıldığı üzere geniş iç hacmiyle öne çıkan kabinde küçük eşya gözleri ve saklama alanlarının sayısı da olukça yeterli gözüküyor.

İlerleyen dönemde canlı kanlı yollarda göreceğimiz Yeni Chevrolet Equinox'un satış rakamlarında nasıl bir başarı sağlayacağı ise merak konusu.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us