Mercedes, Araç Konseptini Değiştirecek Mi?

Mercedes, Araç Konseptini Değiştirecek Mi?

Mercedes'in başındaki isim olan takım patronu Wolff, önümüzdeki sezon için mevcut araç kaplamasını koruyup korumamak konusunda net bir karara varmadıklarını açıkladı.

Halen daha üzerine birçok hesaplamanın, tartışmanın ve çekişmenin yaşandığı W13'ü anlamaya çalışan Mercedes, 2023 sezonunda bu aracın konsepti hakkında kararsız kaldıklarını aktardı. Kesin bir karar vermek için süreleri her geçen gün daralan Mercedes'in, radikal bir değişiklik yapma konusunda ne denli cesur olacağı ise merak konusu.

2023 aracı için görüşmelerin başladığını söyleyen Wolff,  "Çok zor bir durum çünkü açıkçası bizim aracımızın belli bir konsepti var. Yani bu sene çok fazla deney ya da test gibi şeyler yapamayız."

"Gelecek sene için neye karar verirsek verelim çok dikkatlice değerlendirmeliyiz çünkü verilerimiz bize doğru sonuçları vermiyor ve gerçekle uyuşmuyor. Performansta üstesinden gelemediğimiz devasa fark var."

"Bu durumda, her ne olacaksa olsun gelecek sene için konsepti dramatik bir şekilde değiştirmek gibi karar alırken, bunun nasıl daha iyi bir yol olduğundan emin olabilirsiniz? Çünkü açıkçası biraz geriden başlayacağız." diyerek konuyla ilgili açıklamalarda  bulundu.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us