Kocaeli Rallisi Ertelendi!

Kocaeli Rallisi Ertelendi!

Ralli yarışları içinde en meşhur ve heyecan seviyesi yüksek yarış organizasyonu Kocaeli Rallisi valilik tarafından yayınlanan bildirge ile ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında dördüncü yarışın gerçekleştirileceği Kocaeli Rallisi valilik bildirgesiyle iptal edildi. Eğer yarış iptal edilmemiş olsa 30-31 Temmuz tarihleri arasında koşulacaktı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada "Kocaeli Valiliği`nin 22.07.2022 tarihli ve E-41387654-115.99-1889945 sayılı yazısı ile "Hava sıcaklıkları, nem ve rüzgâr verilerine göre yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre orman yangını riskinin yüksek olması Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce değerlendirilerek orman alanlarına girişin 31.08.2022 tarihine kadar yasaklandığı" bildirilmiştir.

30-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) Kulübü tarafından organize edilecek olan Shell Helix Türkiye Ralli Şampiyonası 4. Ayak yarışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 39.Kocaeli Rallisi' nin yasaklanan orman alanlarının içerisinde gerçekleştirilmesini nedeniyle, ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir." denildi.

Aşırı sıcakların dünya ülkeleri üzerinde ölümlü vakalara sebep olması ve ülkemizdeki orman yangınlarının ardından böyle bir önlem alınması orman yangınları adına önemli bir adım oldu.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us