Mini Elektrikli Crossoverlar Üretecek

Otomobil sektöründeki değişimler markaları karakterlerinden uzaklaştırmaya devam ediyor. Küçük ama keyifli araçlar üreten Mini markası da bu durumdan nasibini alanlar arasında bulunuyor. Elektriğe geçişi ve SUVleşmeyi gören marka bu yönde adımlar atmaya devam ediyor, Cooper SE modeli ardından iki adet elektrikli crossover gelecek.

Mini, Cooper SE modeli ile, elektrikte ben de varım mesajını vermişti. Bunun ardından marka bu yönde adımlar atmaya devam ediyor. Piyasayı ele geçiren SUVler ve kaçınılmaz gelecek olan elektrikli modelleri göz önüne alan marka iki elektrikli Crossover modelini yollara indirmeye hazırlanıyor.

Elektrikli modellerin oluşturduğu ürün gamımız içerisinde 3 kapılı Mini hatch, süper mini segmentinde yeni elektrikli bir crossover ve kompakt segmente monte edilecek bir diğer crossover modeli bulunacak.

Açıklamasını yapan marka gözünü son dönemlerde EV pazar payının büyüdüğü Çin pazarına dikmiş gibi gözüküyor. Bu modellerden en büyüğü Countryman modelinin yeni nesli olacağı düşünülüyor. Süper mini segmenti ise bir ilk niteliğinde ve marka bu modelin Mini'nin DNAlarını taşıyacağını vurguluyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Mini Cooper Countryman

Yeni Mini Cooper Countryman

Joe Biden, Elektrikli Corvette'e Talip

Joe Biden, Elektrikli Corvette'e Talip

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us