Elektrikli Opel Astra Tanıtıldı

Elektrikli Opel Astra Tanıtıldı

Sadece bir dönemin değil, her dönemin efsanesi olan Astra geçtiğimiz günlerde tamamen yenilenmişti. Şimdi ise yeni yüzüne tamamen elektrikli motor güncellemesi geldi.

Yeni Opel Astra'nın tamamen elektrikle çalışan modeli de tanıtıldı. Toplamda 156 beygir güç üreten elektrikli motorundan 416 km uzunluğunda menzil elde ediliyor. Sedan karoseri yeni tasarım ile birlikte üretimden kalkan Yeni Astra'da, station vagon kalmaya devam etti.

2023 yılının ilkbaharında yollarda olacak olan tamamen elektrikli Astra'nın içten yanmalı motora sahip versiyonundan tasarım anlamında hiçbir farkı bulunmuyor. Dış taraftaki en büyük farkı ise bagaj kapağı üzerindeki elektrikli logosu ve jantlar oluşturuyor.

İç mekanda da içten yanmalı motora sahip modelle arasında hiçbir farkın bulunmadığı Yeni Astra elektriklideki bu detay ona daha hızlı alışmamızı sağlayacak. Bu yeni modelde 54 kWh kapasiteli lityum iyon piller bulunuyor.

Toplamda 156 beygir güç, 270 Nm tork üreten elektrikli motorun maksimum ulaşabileceği hız ise 170 km/h ile sınırlandırılmış durumda. Batarya dolum süresi ise 30 dakikada yüzde seksene ulaşabilecek teknolojide.

Bagaj hacminde ise motordan dolayı daralan bir alan mevcut. Öyle ki içten yanmalı motora sahip versiyonunda 597 litre bagaj hacmi sunulurken tamamen elektrikli versiyonda 516 litre bagaj hacmine sahip olacaksınız.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Yeni Skoda Octavia e-Tec

Yeni Skoda Octavia e-Tec

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us