WSBK İle Çakışan Takvim Suzuka 8'i Erteletti

WSBK İle Çakışan Takvim Suzuka 8'i Erteletti

Artık bir gelenek haline gelen 44. Suzuka 8 saat yarışları WSBK ile çakışınca ileri bir tarihe ertelendi. Yeni yarış takvimi 4-6 Ağustos tarihi olarak belirlendi.

Enduro yarışları dayanıklılık söz konusu olduğunda kimin daha sağlam olduğunu yaşayarak öğretiyor. Katılan isimlerin arasında WSBK ya da MotoGP'den daha önemli isimlerin olduğu Enduo yarışları, Suzuka 8 ismiyle 44 yıldır izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Fakat bu yıl takvimler ayarlanırken gözden kaçan bir detay nedeniyle Suzuka 8 saat yarışları WSBK Çekya yarışıyla çakışıyor. FIM EWC organizatörünün duruma erkenden müdahale etmesiyle ise yarışlar ileri bir tarihe alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan etkinlik başkanı Francois Ribeiro, "Suzuka 8 Saat sadece sürücü, takım ve motosikletler için büyük bir sınav değil, aynı zamanda Japonya'nın son derece başarılı motosiklet endüstrisi için de bir kutlamadır."

"Bu nedenle, en iyi sürücülerin, takımların ve üreticilerin bu ünlü etkinlik için hazır bulunabilmeleri hayati önem taşıyor. "

"FIM ve Mobilityland'deki dostlarımıza yarışın 4-6 Ağustos'ta düzenlenmesi için gösterdikleri kolektif çabalardan ötürü teşekkür ediyoruz." diyerek düşüncelerini aktardı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us