Daha Agresif Hyundai Elantra N-Line Tanıtıldı

Koreli marka Hyundai sedan piyasası için yeni modelini tanıttı. Hyundai Elantra N-Line. Peki nedir bu N-line?

Hyundai markasının N modellerini biliyoruz. BMW de M neyse Hyundai de N de o. Peki N-Line ve N arasındaki fark ne? Bununda örneğini yine BMW den verelim. M ve M Sport gibi düşünebiliriz. Yani standart Hyundai modellerinden stil ve performans konusunda bir adım önde ancak N serileri kadar değil.

2015 senesinde geçirdiği makyaj operasyonundan sonra çok daha sert ve sportif bir duruşa sahip olan Elantra bu 6. nesline bir de N-Line paketini ekliyor. Dediğimiz gibi sertlik ve sportiflik gibi kavramlar 6. nesil Elantra'nın tasarım dilinde zaten doğuştan var olduğundan N-Line modelinde köklü farklılıklar göremiyoruz.

Ancak yapılan çok ufak dokunuşlar arabayı farklı bir boyuta ulaştırmış. Karartılmış ve N-Line sembollerini içerisinde barındıran yeni ön ızgara, yeni sivri hava girişleri, dikiz aynalarına ve eteklere yapılan parlak siyah kaplama, 18'inç yeni jantlar ve arka tarafa siyah sahte spor bir difüzor eklenmiş.

İçerisinde N paketine özgü spor koltuklar, N spor direksiyon, deri döşemede kullanılan kırmızı spor dikişler ve ayrıca sürücü koltuğu için eklenen hafıza sistemi mevcut. Yarı dijital gösterge ekranı ve 10'inç bir bilgi eğlence ekranıda sürücü odaklı olacak şekilde orta konsolda yerini almış.

Ayrıca araç sahiplerinin otomobillerinin kilitlerini akıllı telefonlarından açmalarını sağlayan bir Dijital Anahtar sistemide mevcut. Tasarım farklarına ek olarak kaputun altında da ciddi iyileştirmeler mevcut. 204 hp güç ve 265Nm tork üreten 1.6 litrelik bir motora sahip olan Elantra N-Line manuel vites sevenleri de üzmüyor ve 7 ileri otomatik vites seçeneğinin yanında 6 ileri manuel şanzıman seçeneğini de ekliyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Yeni Hyundai Palisade

Yeni Hyundai Palisade

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us