McLaren Takımda Çalışacak Mühendis Arıyor

McLaren Takımda Çalışacak Mühendis Arıyor

Woking merkezli Formula 1 takımı McLaren, teknik anlamdaki başarısını artırmak için takımda çalışacak mühendisler arıyor.

Formula 1 sadece yarışçıların ne kadar iyi araba kullandığıyla bitmiyor. İşin mutfağında da birçok hesaplamanın ve matematiğin olduğu herkesçe biliniyor. Gelecek sezonda işin mutfağına biraz daha önem verecek olan McLaren ise takım bünyesine yeni çalışma arkadaşları arıyor.

Özellikle rüzgar tüneli ve simülatör konusunda ilerlemek isteyen McLaren, alanında uzman daha fazla çalışma arkadaşı ile bunu başarabileceğine inanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan McLaren patronu Andreas Seidl, "Bu sezon bize takımın kurulumu açısından sahip olduğumuz zayıflıkları gösterdi."

“Bu sorunlar sayesinde diğer takımlara kıyasla, özellikle mühendislik tarafında mevcut arabadaki gelişmelerle başa çıkabilmek ve emin olmak için yeterli kaynağa sahip olmadığımız bizim için bariz hale geldi."

“Bu nedenle bütçe sınırının altında kaldığımızdan emin olarak, finans departmanıyla birlikte sıkı bir çalışma ortaya koyduk."

“Bu, yaklaşık iki ay önce; gelecekte işleri daha paralel yapabilmek için daha fazla mühendis işe alma konusunda oldukça önemli bir kampanya başlatmamızı sağladı."

“Bence bu kesinlikle şu anda, sahip olduğumuz zayıf yönlerden biri. Umarım, gelecek yıl bu mühendislerden daha fazlasını bünyemize katarak bir adım daha atabileceğiz.” dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us