Rallikros İçin Muhteşem Final

Rallikros İçin Muhteşem Final

2021 yılı Demir Berberoğlu Sezonu'nun son yarışı olan Türkiye Rallikros Şampiyonası Finali heyecan dolu anlara ev sahipliği yaparak izleyicilere unutamayacakları anlar yaşattı.

2021 yılı Demir Berberoğlu Sezonu'nun son yarışı olan Türkiye Rallikros Şampiyonası Finali 25-26 Aralık tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde heyecan dolu iki günde tamamlandı.

Katkı sunan kurumların arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de bulunduğu organizasyonda toplamda 1500 metre uzunluğunda yarı asfalt yarı toprak parkurda heyecan dolu anlar yaşandı.

Toplamda 26 sporcunun 4 ayrı kategoride yarıştığı organizasyonda 25 Aralık Cumartesi günü antrenman için piste çıkan sporcular, 26 Aralık Pazar günü sıralama turlarının ardından yarışa başladılar.

Türkiye Şampiyonu olabilmek için ter döken sporcuların yanı sıra pazar günü drift gösterisi de gerçekleştirildi.

6 tur halinde koşulan final yarışı sonunda Kategori 1'de Renault Clio Ali İşeri birinci, Opel Corsa GSI ile Efehan Yazıcı ikinci ve Peugeot 106 GTI ile Orçun Kuşçu üçüncü oldu.

Kategori 2'de ise zorlu geçen yarış sonunda yalnızca iki sporcu yarışı başarıyla tamamlayabildi. BC Vision Motorsport takımından Ford Fiesta R2 ile Burak Başlık birinci olurken, Castrol Ford Team Türkiye takımı Opel Astra GSI ile ikinciliği elde etti.

Kategori 3'te Opel Astra GSI ile Kemal Gamgam birinci, Ford Fiesta ST ile İrfan Tatlıcılar ikinci ve Peugeot 206 RC ile Serkan Güleç üçüncü olarak podyuma çıkmayı başardı.

Kategori 4'te ise Evofone Rally Team takımından Buğra Can Kılıç Mitsubishi Lancer EVO IX birinci, Castrol Ford Team Türkiye takımından Erol Akbaş Ford Fiesta Rally3 ile ikinci ve yine aynı takımdan Çağlayan Çelik Ford Fiesta R5 ile üçüncü olmayı başardı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us