Hamiton, 2023 Hedefleri İçin Takımı Motive Ediyor!

Hamiton, 2023 Hedefleri İçin Takımı Motive Ediyor!

Formula 1 denildiğinde akıllara ilk gelen isimlerden olan Hamilton, kötü geçen sezonun ardından yeni sezonda takımı tam anlamıyla motive ettiğini açıkladı.

2023 yılı sezonunda mücadelenin yeniden şekillendiği Formula 1'de, oyuna yeni dahil olan takımlar, takım değiştiren oyuncular, yeniden dizayn edilen araçlar ve geliştirilen motorlar derken dengeler sürekli değişiyor.

Fakat değişmeyen çok az şey var ki onların başında Hamilton geliyor. Toplamda 7 kez dünya şampiyonu olan Hamilton, gelecek sezonda tekrar o eski formunu yakalamak için takımla bilrikte motivasyonlarını geliştirdiklerini açıkladı.

En büyük sorunun Mercedes'in yeni geliştirdiği W13 Formula 1 yarış aracı nedeniyle yaşandığını belirten Hamilton, W13'ün de yeni sezona tam anlamıyla adapte olduğunu söyledi.

Hamilton, "Elbette herkesi neşelendirdiğimden emin olmalıyım, böylece gelecek yıl hak ettiğimiz pozisyonlar için savaşabilecek konumda oluruz."

"Sanırım her zaman hatırlamamız gereken şey; bunun bir takım olduğu ve 20 yıldan fazla süredir bu takımda olup sekiz şampiyonluk kazanmamızda büyük emeği geçen insanların olduğu."

"Takımım, şampiyona için savaşacak bir araç yapmayı biliyor. O yüzden elimden gelen en iyi şey, onları her şekilde desteklemeye çalışmak."  dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us