2021 Range Rover Evoque

Halihazırda SUV üreten markaların en birincil vazifelerinden biri olarak büyük bagaj hacimleri ve yaşam alanı sunmak yatarken Land Rover markası altındaki Range Rover Evoque, sektördeki en sıradışı SUV modeli olarak 2021'de makyajlanıyor.

2021'de Yenilikler Neler?

Tıpkı diğer Land Rover modellerinde olduğu gibi, Evoque da 2021 yılı için ağırlıklı olarak bilgi-eğlence kısmında revizyona giriyor. Tüm Evoque modelleri Land Rover markasının sunduğu, kullanımı daha basit olan ve Wİ-Fİ ile güncelleme alabilen, modern özellikleriyle kullanıcı dostu yeni Pivi Pro yazılımlı arayüzü ile standart olarak geliyor.

Ayrıca 2021 Evoque'da yeni bir çevrimiçi donanımı da mevcut. Bu donanım paketi ile birlikte kablosuz akıllı telefon şarj pedi, Wİ-Fİ erişim noktası ve Spotify entegrasyonu geliyor. Eğer istenirse, bir kabin filtreleme sistemi ve arkadan çarpışma monitörü de sipariş edilebilecek.

Satışta olan 2020 model Range Rover Evoque'da sunulan 296 beygir P300 modeli de iptal edilerek 246 beygir P250 versiyonu tek seçenek olarak kaldı.

Motor, Şanzıman ve Performans

2021 Range Rover Evoque, 246 beygir güç üreten turbolu 2.0 litrelik dört silindirli bir motor ile geliyor. Bu motoru dokuz ileri otomatik şanzıman ve dört tekerden çekiş sistemi ile yönetiyorsunuz. Performans testlerinde BMW X1 ve Volvo XC40 gibi rakiplerinden bir tık geride kalmış olsa da, güç yönetimi takdire şayan.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

2021 Range Rover Evoque, ne yazık kı dışarıdan gözüktüğü kadar heybetli ve bonkör duruşunu içeride devam ettirmiyor. Özellikle arka sıra yolcu koltuklarında buram buram kolostrofobi kokarken, üstüne bir de koyu renk iç döşeme tercih ederseniz bu durumu katlamış oluyorsunuz.

Bununla birlikte,  iç mekan malzemeleri oldukça kaliteli ve iyi hissettiriyor. 2021 Range Rover Evoque ile birlikte, deri malzemeler standart olarak sunulsa da, koltuklarda, kapı panellerinde ve ön konsolda oldukça havalı ve bir çok farklı kumaş döşeme seçeneği de bulunuyor.

Diğer standart özelliklerle beraber, çift bölgeli klima kontrolü, 10 yönlü ayarlanabilir elektrikli ön koltuklar ve iç ortam aydınlatma seçenekleriyle Evoque'unuzu kisişelleştirebiliyorsunuz.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Tüm 2021 Land Rover Range Rover Evoque modelleri, Land Rover'ın Pivi Pro arayüzünü çalıştıran 10.0 inçlik bir dokunmatik multimedya ekranına sahiptir. Bu sistem iyi bir işlevsellik sunuyor ve 2020 modellerde bulunan InControl Touch Pro sistemine göre oldukça gelişmiş şekilde öne çıkıyor.

Navigasyon, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonları standart olarak gelirken, Head Up Display, Wİ-Fİ erişim noktası, kablosuz akıllı şarj pedi ve SiriusXM uydu radyolu Meridian Premium ses sistemi opsiyonlar listesinde yer alıyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

2021 Range Rover Evoque, standart olarak sunulan birçok üstün güvenlik sistemleri ile birlikte satışa sunuluyor. Bu özelliklerden,

  • Yaya ve bisikletli algılamalı standart otomatik acil frenleme
  •  Standart şeritten ayrılma uyarısı ve şerit tutma yardımı
  •  Yarı otonom sürüş modu ile mevcut uyarlanabilir hız sabitleyici

temel güvenlik özellikleri olarak söylenebilir.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us