VAG Grubu Lideri Audi Logosunu Tanıttı

VAG Grubu Lideri Audi Logosunu Tanıttı

Auto Union'un birleşimini anlatan Audi logosu birkez daha yenilendi. Daha önce birçok kez farklı fontlarda karşımıza çıkan logo sadeliği ile ön plana çıkmış.

Dört adet halkanın birleşiminden oluşan VAG Grubu lideri Audi logosu birkez daha yenilendi. Tarihi 1932 yılına kadar dayanan Audi, DKW, Horch ve Wanderer firmalarının birleşiminden oluşuyor. Yıllar içinde daha modern gözükmesi amacıyla yenilenen logo en sonunda iki boyutlu bir tasarıma kavuştu.

Daha önceki logoda siyah bir zemin üzerinde gri renkte bir kaplama ile gelen Audi logosu, yenilenen haliyle çerçevelerinden arınarak siyah silüetin üstünde gri halkalar olarak güncellendi.

Logonun tasarlanırken, hem bir cep telefonunda bir dergide ya da büyük bir reklam panosunda olsa dahi aynı görünmesi hedefleniyor.

En son 2016 yılında güncellenen Audi logosunun tasarımcısı Andre Georgi yaptığı açıklamada, "Yeni iki boyutlu görünüm, geometrileri öncekilerle neredeyse aynı olmasına rağmen logolarımıza önemli ölçüde daha modern ve hatta daha grafik bir görünüm kazandırıyor." ifadelerini kullandı

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us