Toprak'ın 2022 Başlangıcından Sofuoğlu Memnun Değil!

Toprak'ın 2022 Başlangıcından Sofuoğlu Memnun Değil!

Birçok kez dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu menajeri olduğu Toprak Razgatlıoğlu'nun 2022 World Superbike başlangıcından memnun olmadıklarını açıkladı.

2022 sezonunun Superbike alanında da kıyasıya bir çekişmeye sahip olması yarışmacıların da istediği performansı vermelerinin biraz daha zor olmasına neden oldu. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri ise Toprak Razgatlıoğlu tarafında yaşandı.

Assen yarışı sonrası lider Bautista'nın da 45 puan gerisine düşerek bir hayli zor duruma girdi. Yeniden ayağa kalkmak içinse Portekiz yarışından güçlü bir şekilde çıkması gerekiyor.

Razgatlıoğlu'nun menajeri olan Kenan Sofuoğlu'nun yaptığı açıklamada "Sezon hakkında konuşacak olursam, Toprak ile istediğimiz ya da beklediğimiz gibi başladığımızı söyleyemem. Bu konuda biraz hayal kırıklığı yaşıyorum."

"Dürüst olmak gerekirse, Toprak'la oturduk ve neler yapabileceğimize, neler yaptığımıza, hayatımızdaki her bir noktaya, antrenmanlara ve düşüncelerimize baktık. Sanırım tam olarak doğru değildik ve Toprak bazı değişiklikler yapma kararı aldı." ifadelerini kullandı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us