Monako Üç Yıl Daha Formula 1'de

Monako Üç Yıl Daha Formula 1'de

FIA tarafından 2023 Formula 1 takviminin açıklanmasının ardından listeye eklenen Monaka için 'en az üç yıl daha takvimde' söylemleri heyecan yarattı.

Uzun bir zamandır takvime girip çıkacağı belirli olmayan Monako'nun takvimde yer almasının hemen ardından en az üç daha yıl bu ev sahipliğini devam ettireceği söylemleri ağırlık kazandı. Anlaşma şartlarının henüz tam olarak netlik kazanmadığı bilinirken 2025 yılına kadar devam edecek olan sözleşme taraflarca mutlulukla karşılandı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Formula 1 başkanı Domenicali, "2025 yılına kadar Monako'da yarışacağımızı açıklamaktan büyük memnuniyet duyuyorum ve önümüzdeki yıl 28 Mayıs'ta şampiyonanın Monako sokaklarına geri dönecek olmasından dolayı epey heyecanlıyım."

"Bu kontrat yenilemede emeği geçen herkese ve özellikle de Monako Prensi Sayın II. Albert'e, Monako Otomobil Kulübü Başkanı Michel Boeri'ye ve tüm ekibine teşekkür etmek istiyorum."

"Ortaklığımızı sürdürmek üzere önümüzdeki sezon tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." diyerek heyecanını paylaştı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us