Tek Şarjla 1000 Km - Yeni Mercedes-Benz EQXX

Tek Şarjla 1000 Km - Yeni Mercedes-Benz EQXX

Geleceğin yakıt teknolojisi elektrikli motorlara her geçen gün biraz daha alışırken, büyük markalardan iddialı tasarım ve modeller de gelmeye devam ediyor. Mercedes-Benz'in son nesil elektrikli otomobili EQXX'e gelin yakından bakalım.

Tasarım Geçmiş ile Geleceği Kucaklıyor

2030 yılına kadar ürün gamlarının tamamında elektrikli otomobil dönüşümünü tamamlamayı hedefleyen Mercedes-Benz, 3 Ocak tarihinde son nesil elektrikli otomobil konsepti Vision EQXX'i kullanıcılar ile buluşturdu.

Sıra dışı tasarımının yanı sıra klasik Mercedes çizgilerini de ruhunda barındıran Vision EQXX geleceğin Mercedes modelleri hakkında çok daha fazla ipucunu bizlere veriyor.

Tasarımında yalnızca estetik öğelerin değil, işlevin de ön planda olduğu Yeni Mercedes-Benz EQXX'in tavanı üzerindeki güneş panelleri sayesinde 1000 Km uzunluğunda sürüş menzili vadediyor.

Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından biri olan CES'te tanıtılan yeni elektrikli otomobil EQXX görenleri kendine hayran bırakmayı başardı. Vadettiği 1000 Km'lik menzil sayesinde geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Lucid Air Dream Edition modelinin sunduğu 850 Km'lik menzili de geçmiş oluyor.

Tavanı üzerinde yer alan 117 hücreli güneş paneli sayesinde fişe bağımlı şekilde kalmadan uzun seyahatlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Yeni Mercedes-Benz EQXX'de elektrikli otomobillerin menzil sorunu da ortadan kalmış olacak.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Yeni Skoda Octavia e-Tec

Yeni Skoda Octavia e-Tec

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us