Sınıfının En Ucuzu TOGG T10X

Sınıfının En Ucuzu TOGG T10X

Dün açıklanan resmi satış fiyatı ve detaylarının ardından bir anda sınıfının en ucuz modeli olan TOGG T10X'in rakipleriyle arasında ne kadar fark var?

Türkiye'nin otomobili olarak çalışmalarına başlanan TOGG, her daim peşi sıra gelen soru işaretlerine rağmen gelişmeleriyle gündemin yönünü belirliyor. Geçtiğimiz günlerde NFT satışı ve çekiliş hakkında erteleme kararıyla büyük bir tepki çeken TOGG, dün öğle saatlerinde satış fiyatlarını resmen açıkladı.

Doğuştan elektrikli, doğuştan sürdürülebilir, doğuştan dijital, doğuştan yeşil, kavramlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkan TOGG'un giriş seviyesinde 953 bin liradan satışa çıkacağı belirlendi.

TOGG T10X ile aynı segmentte yer alan rakipleri ise büyük vergi oranları nedeniyle dezavantajlı konumda. Öyle ki, 390 km menzile sahip olan Audi e-Tron 3 milyon 167 bin lira, Mercedes-Benz'in EQC modeli ise 3 milyon 233 bin liradan alıcılarını bekliyor.

Şu an TOGG T10X'e fiyat olarak en yakın model 520 km sürüş menziliyle Skywell ET5 oldu. Çinli markanın ET5 modeli 1 milyon 279 bin liradan satılıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Land Rover Hybrid Evoque ve Jaguar XJ

Yeni Skoda Octavia e-Tec

Yeni Skoda Octavia e-Tec

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us