100. Yılında Brüksel Otomobil Fuarı Kapılarını Açtı

100. Yılında Brüksel Otomobil Fuarı Kapılarını Açtı

Belçika'nın Brüksel kentinde gerçekleştirilecek olan fuar bu yıl tam 100. yılını tamamlıyor. Milyonluk otomobillerden yeni nesil elektrikli otomobillere her şey bu fuarda.

Brüksel Otomobil Federasyonu (FEBIAC) tarafından Expo Center fuar merkezinde gerçekleştirilen fuarda basın günü etkinliği yüzlerce basın mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Milyon Euro değerindeki özel araçlardan, tamamen elektrikli otomobillere, SUVlardan kamyonetlere, ticarilerden motosikletlere kadar birçok aracın gösterime çıktığı fuarda geniş bir katılım gerçekleşti.

14 Ocak'ta kapılarını açan fuarda dünyaca ünlü dev otomotiv üreticileri de fuarda stantlar açtı. 2021 ve 2022 yıllarında koronavirüs nedeniyle iptal edilen fuar, 2023 yılında bu yılların da farkını kapatmış oldu.

Yaklaşık 100 bin metrekare alana kurulan fuarda yüzlerce farklı marka ve modelde otomobil ziyaretçilere sergilendi. Hyundai'nin IONIQ 6 modeli de fuarda tanıtılan modeller arasında yer aldı.

Tamamen elektrikli modellerde ise yer alan markalar arasında Volkswagen, Peugeot, Citroen, Fiat, Opel, Alfa Romeo, DS, Renault, Dacia, Honda, Subaru, Toyota, Mazda, Hyundai, Ford, Nissan ile birlikte, Mercedes, BMW, Audi, Tesla, Porche, Bugatti, Lamborghini, Bentley gibi markalar bulunuyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us