BMW Resmen Alpina'yı Satın Aldı

BMW Resmen Alpina'yı Satın Aldı

1965 yılında Burkard Bovensiepen tarafından kurulan Alpina, Almanya merkezli bir modifikasyon şirketidir. Namını BMW modellerine yaptığı modifikasyonlarla duyuran bu şirket, sıfır modellere erişim izni alarak özel modelleri daha özel hale getirdi ve 2021 yılında 2000'den fazla satış yaparak rekor kırmayı başarmıştı.

60 yıldır işbirliği içinde olan şirketler BMW'nin mevcut olan 5 yıllık anlaşmasının bitiminin ardından 31 Aralık 2025 tarihinde BMW 'nin tam kontrolü devralacağı anlaşmaya vardılar.  Alpina'nın Buchloe tesisi; satış, parça ve aksesuar işini yürütmeye devam edecek. Üretim tarafı BMW'nin tesislerinden birine taşınacak.

BMW satış patronu Pieter Nota :

Otomotiv endüstrisi, sürdürülebilir mobiliteye yönelik geniş kapsamlı bir dönüşümün ortasında. Bu nedenle mevcut iş modellerinin düzenli olarak yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. 50 yılı aşkın bir süredir Buchloe, firma, detayları gösterilen titiz bir dikkat ile en kaliteli otomobil kaşesinin nasıl teslim edileceğini göstermiştir.

"BMW Group hayal gücünü yakalayan otomobiller için aynı tutkuyla hareket ediyor. Bu nedenle uzun süredir devam eden ortaklığımızda yeni bir sayfa açıyoruz. Ticari marka haklarını almak uzun vadeli rotayı şekillendirmemize olanak sağlayacak. Bu markanın geleneğine batmış durumda. "sözlerini kullandı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us