2023 Yeni Nissan Pathfinder Tanıtıldı

2023 Yeni Nissan Pathfinder Tanıtıldı

Yeni Nissan Pathfinder, Nissan'ın en büyük boy SUV modeli olarak yollardaki hakimiyetine devam ediyor. 2023 yılı tasarım özellikleri ise bir hayli ilgi çekici.

Yeni Nissan Pathfinder, Japon kalitesini büyük boy yaşamak isteyenlerin tercih ettiği SUV modeli olarak kendine has fan kitlesini yaratmış durumda. Etkileyici tasarımı, devasa boyutları ve üstün teknolojisi sayesinde satın alanları üzmeyen Yeni Nissan Pathfinder, fiyat ve vergiler konusunda ne yazık ki Türk müşterilerini üzüyor.

Yeni Nissan Pathfinder'ın kaputunun altında bulunan 3.5 litre hacminde V6 motoruyla gücünü alan modeli dokuz ileri otomatik vitesle yönetiyorsunuz. Devasa hacmine rağmen 284 beygir güç üreten bu motorun en etkileyici versiyonu ise Rock Creek oldu. Rock Creek versiyonunda ise bu beygir gücü 295'e çıkıyor.

Ne yazık ki standart olarak önden çeker olarak gelen Yeni Nissan Pathfinder, opsiyonel şekilde dört tekerden çekiş sistemiyle de satın alınabilir.

İç mekanda özellikle de direksiyon sayesinde standart Nissan modellerine benzeyen Yeni Nissan Pathfinder, analog kadranlarına sekiz inç büyüklüğündeki multimedya ekranı eşlik ediyor.

En üst donanımda ise bu ekran 9 inçe terfi oluyor. Buna ek olarak, müzik dinlemek konusunda hassas olan müşteriler için 13 hoparlörlü Bose ses sistemi de opsiyonlar listesindeki yerini almış durumda.

Fiyat konusunda ise geçen yıllara göre 300 dolarlık bir zam alan Yeni Nissan Pathfinder, giriş seviyesinde 36 bin dolardan alıcılarını bekliyor. En üst donanımda ise 51 bin dolara ona sahip olabilirsiniz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us