Yeni Mercedes-Benz S Serisi Türkiye'de!

Aklınıza gelebilecek en uç noktayı düşünün. Ve evet artık oranın da ötesi, Yeni Mercedes S-Class Türkiye'de! Teknolojiyi, gücü ve naifliği harmanlayan Mercedes-Benz ortaya yepyeni bir S Serisi çıkardı.

Sitemizde hem Yeni S Serisi'ne hem de Yeni S Serisi'nin Maybach versiyonu, lüksün yeni tanımı Mercedes-Maybach S580'e ait yazılarımızı okumadıysanız hemen göz atmanızı öneririz.

Lüks otomobil kategorisinde başı çeken S Serisi yeni görünümüne kavuştuktan sonra birçok farklı tepkiyle karşılaştı. Dış tasarım konusunda olumsuz eleştiriler alan yeni S Serisi, teknolojide geldiği son noktayla dış tasarım kusurunu sönümlemişe benziyor.

Türkiye'de yeni nesil S-Serisi, Aralık 2020 itibarıyla ilk olarak sadece S 400 d 4MATIC L versiyonuyla Türkiye’de satışa çıkarıldı. Yeni S Serisi ilk aşamada gelen versiyonuyla 2.9 litre hacimli 6 silindirli turbo dizel motorla 330 beygir güç ve 700 Nm tork üretiyor. Mercedes, ilerleyen dönemlerde ürün yelpazesini genişletecektir. Türkiye'ye girecek versiyonların teknik detaylarını açıklandıkça sizlerle paylaşacağız.

Şu anlık satılan versiyonun başlangıç fiyatı ise: 3.713.500 TL

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us