Yeni Maserati Levante

Yeni Maserati Levante

Alman ve Japonlarla dolu orta boy lüks SUV sınıfında aradığınızı bulamadıysanız Maserati Levante tam da size göre. 2022 yılında küçük birkaç güncelleme alacak olan Yeni Levante'ye gelin yakından bakalım.

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Maserati Levante, lüks bir SUV olmasının yanı sıra, İtalyan karizmasını en iyi şekilde yansıtmasıyla da ön plana çıkıyor. Çevrenizde Audi ve Mercedes-Benz marka SUV'lar ile çevriliyken böyle bir otomobille kendinizi şımartabilirsiniz.

Ayrıca, rakiplerine göre dört silindir yerine sunduğu V-8 ile performans konusunda da sizi tatmin edecek olan Levante, yeni yılda birkaç güncelleme alıyor.

Bu güncellemeler arasında Yeni Levante'nin iç mekanını adeta bir moda evine çevirecek olan Ermenegildo Zegna'dan benzersiz bir deri ve ipek döşeme seçenekleri bulunuyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Maserati Levante'nin kaputunun altında onu süper hızlı bir SUV yapmasa da etkileyici kılan bir motor bulunuyor. Standart olarak sunulan 350 beygir ya da Modena modelindeki 450 beygirlik motor bu performansı size vadediyor.

Sekiz ileri otomatik vites ile eşleştirilen bu motoru dört tekerden çekiş sistemine sahip olarak kullanacaksınız. Çift turbo beslemeli V-6 ile eşleştirilen bu motor etkileyici sesiyle sizi kendisine hayran bırakacak.

Bu motor kombinasyonundaki Levante ile 0'dan 100'e 5.1 saniyede ulaşabileceksiniz.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Maserati Levante'nin iç mekanı da en az dışarıda olduğu kadar karizmatik. Tasarım konusunda gayet başarılı olan İtalyan marka, bu hünerini Yeni Levante üzerinde bir kez daha kanıtlıyor.

Açık gözenekli ahşap kaplamalar, deri kaplı gösterge paneli ve zevkli krom detaylar ile klasik Maserati karakterini de vurgulayan Levante'de kendinizi her daim çok iyi hissedeceksiniz.

Buna ek olarak, küçük eşya gözü ve saklama alanı konusunda da en az motor performansı kadar iyi olan Levante'de konforlu ve sağlıklı yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Maserati Levante'nin ön konsolu üzerinde arayüzü ve işletim sistemini kullanması oldukça kolay olsun 8.4 inç büyüklüğünde dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Klima kontrolleri de dahil olmak üzere birçok özelliğe erişilebilen bu ekranın konumu da çok iyi.

Bunun yanı sıra kablosuz olarak telefon bağlantısı da yapmanızı sağlayan bu ekran üzerinden Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonlarına erişebiliyorsunuz.

Teknolojik özelliklerin sayıca çok olduğu Levante'de kablosuz şarj pedi de standart olarak sunuluyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Maserati Levante'de sizin ve sevdiklerinizin hayatını koruyan birçok aktif ve pasif güvenlik özelliği bulunuyor. Buna ek olarak bağımsız test kuruluşları tarafından çarpışma testleri gerçekleştirilen Levante güvenlik konusunda akıllarda soru işareti bırakmıyor.

Yeni Maserati Levante'de standart olarak sunulan güvenlik özellikleri;

  • Otomatik uzun huzmeli farlar
  • Kör nokta izleme
  • Otomatik acil frenleme

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

2021 Maserati Ghibli

2021 Maserati Levante

Daimi Zarafet, Maserati MC20

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us