Yeni Jaguar F-Pace SVR

Yeni Jaguar F-Pace SVR

Çarpıcı tasarımı ve mükemmel derecede iyi performansı ile İngiliz ruhunu yansıtan Jaguar F-Pace SVR, 2022 yılı için güncellendi. Yeni Jaguar F-Pace 2022'ye dair detaylar haberimizde.

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Jaguar F-Pace SVR, gerek tasarımı gerekse motoruyla harika sonuçlar üreterek lüks SUV modelleri arasında ön plana çıkıyor. Standart olarak sunulan 550 beygirlik motoru buna en büyük şahit.

En sıkı rakipleri arasında anılan Porsche Macan GTS ve BMW X3 M gibi modellere nazaran daha fazla performans sunan F-Pace SVR, özellikle viraj dinamikleri konusunda rakip tanımıyor.

Buna ek olarak, iç mekanda da güncellemeye giden Jaguar, yenilenmiş multimedya ekranı ve işletim sistemiyle birlikte yüksek kaliteli premium ses sistemi eklendi.

2022 yılında kayda değer büyük bir yenilenmenin olmadığı F-Pace SVR'da rayına oturmuş olan özelliklerin izinden gidiliyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Tüm Jaguar F-Pace SVR'ların kaputunun altında 5.0 litre hacminde V-8 motor yer alıyor. Sacede rölantideki sesiyle bile insanı etkilemeyi başaran bu motorun sürüş performansı ise çok daha başka bir konumda.

Toplamda 550 beygir güç 670 Nm tork üreten bu motorun 0'dan 100'e çıkma süresi 3,4 saniye olarak kayıtlara geçiyor. 2019 model F-Pace SVR'da bu süre 4,1 saniye idi.

Yeni Jaguar F-Pace SVR bu performansıyla en sıkı rakipleri arasında bulunan Porsche Macan'ın 3,7 saniyelik süresini de ekarte etmiş oluyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Jaguar F-Pace SVR'nın iç mekanı gerçek anlamda çok kaliteli malzemeler ile tasarlanmış. Elle dokunduğunuz her yerde yumuşak kaplama ve derilerin kullanıldığı iç mekanda, kendinizi çok iyi hissediyorsunuz.

Buna ek olarak, küçük eşya gözü ve saklama alanı konusunda da rakiplerine nazaran aynı hacmi sunan Yeni F-Pace SVR ile 4 kişi rahat şekilde seyahat edebilirsiniz.

Zarafet ve sportif tasarımın harmanlandığı bu iç mekan tasarımı bizden yıldızlı bir tam puan almayı hak ediyor.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Jaguar F-Pace SVR'ın ön konsolu üzerinde standart olarak 11,4 inç büyüklüğünde dokunmatik multimedya ekranı sunuluyor. İşletim sisteminin de getirdiği akıcılık sonucunda kullanması oldukça kolay bu ekranı çok seveceksiniz.

Bununla birlikte üzerinden kablosuz olarak telefon bağlantısı yapılabilen bu ekranda Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonlarına erişebiliyorsunuz.

Kaliteli müzik dinlemekten hoşlananları da unutmayan Jaguar, Yeni F-Pace SVR'da standart olarak 11 hoparlörlü Meridian premium ses sistemini de ekliyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Jaguar F-Pace SVR'da sizin ve sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıran birçok aktif ve pasif güvenlik özelliği sunuluyor. Bu özelliklerin arasında standart olarak sunulan şerit takipm sistemi gibi asistanlar bulunuyor.

Yeni Jaguar F-Pace SVR'da standart olarak gelen güvenlik özellikleri ise şu şekide;

  • Şeritte tutma yardımı ve şeritten ayrılma uyarısı
  • Otomatik acil frenleme
  • Adaptif hız sabitleyici

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Jaguar F-Type

Yeni Jaguar F-Type

2021 Jaguar E-Pace

2021 Jaguar XF

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us