Yeni Honda Passport

Yeni Honda Passport

Cömert bagaj hacmi ve oldukça konforlu iç mekanı ile geniş ailelerin ilk tercihlerinden biri olabilecek Yeni Honda Passport’a dair her şey haberimizde!

2022’de Yenilikler Neler?

Tüm donanım seviyelerinde sunulan adaptif hız sabitleyici ve aktif şerit takip asistanı gibi uzun yolculuklarda oldukça büyük destek olacak sürücü yardımcı ekipmanlarını standart olarak sunan Yeni Honda Passport tasarımıyla da ön plana çıkıyor.

Bunun yanı sıra büyük cüssesini daha rahat taşımasını sağlayan bir de V-6 motoru kaputunun altında barındırıyor. Yeni Passport’un tek dezavantajı ise motor kombinasyonlarında bize pek fazla bir seçenek sunmaması oluyor.

Honda Passport’ta 2022 yılında gelecek olan güncellemelerin en başında tasarımı bulunuyor. Önceki nesillerine göre oldukça belirgin ve dikkat çekici bir ön ve arka tasarıma sahip olan Yeni Passport, yollarda kendini göstermeyi başarıyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Honda Passport’un kaputunun altında yalnızca tek bir seçenek bulunuyor. 280 beygir güç üreten bir V-6 ile koca cüsseyi idare edecek olan Yeni Passport’ta size dokuz ileri otomatik vites eşlik ediyor.

Bununla birlikte standart olarak önden çeker olarak gelen Yeni Passport’ta dört tekerden çekiş sistemi isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Yol performansından daha çok arazi sürüşlerinde kabiliyetini gösterebilen Yeni Passport ağır duruşunun gerekliliklerini yerine getiriyor.

Buna ek olarak yol testlerinde de oldukça beğenilen Yeni Passport’un direksiyon hareketlerini doğrudan hissetmesi onu kullanmayı daha zevkli hale getiriyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Honda Passport’un iç mekanı bize çok da yabancı gelmiyor. Diğer Honda modellerinden aşina olduğumuz bu iç mekan tasarımını ben oldukça beğendim. İhtiyacınız olan her şeyin elinizin uzanabileceği yerlere konumlandırılması onun geniş iç hacmine gönderme yapıyor.

Küçük eşya gözleri ve bagaj hacmi konusunda oldukça cömert olan Yeni Honda Passport, geniş ailenizle birlikte keyifli yolculuklarınıza eşlik etmeyi bekliyor.

Buna ek olarak elektrikli ve ısıtma özelliğine sahip ön koltukların tasarımları şık gözükmesinin yanı sıra sağlıklı bir oturuş adına ön plana çıkıyor.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Tüm Honda Passport modellerinde ön konsolun ortasında konumlandırılmış 8.0 inç büyüklüğünde dokunmatik bir multimedya ekranı sunuluyor. Üzerinden kablosuz olarak Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özelliklerini kullanabildiğiniz bu ekranın dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi.

Buna ek olarak iç mekanın muhtelif yerlerinde bulunan USB bağlantı noktalarıyla her an çevrimiçi olmanızı sağlayan Yeni Passport, bağlantı ekipmanları tarafında yüzümüzü güldürüyor.

Kablosuz şarj pedi ve Wi-Fi erişim noktaları içinse ekstra ücret ödemeniz gerekiyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Tüm Yeni Honda Passport modellerinde standart olarak ön çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme gibi üstün güvenlik özellikleri sunuluyor. Fakat bu özelliklere kör nokta uyarı sistemi ne yazık ki dahil değil.

Buna ek olarak Yeni Passport’ta standart olarak sunulan diğer güvenlik özellikleri ise şu şekilde;

  • Şeritten ayrılma uyarısı ve şeritte kalma yardımı
  • Adaptif hız sabitleyici
  • Kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us